Stifler z Prciček se nervově zhroutil! Jel v drogách?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Stifler z Prciček se nervově zhroutil! Jel v drogách?!

Seann William Scott (Stifler) se nervově zhroutil a nastoupil do léčebny.
Seann William Scott (Stifler) se nervově zhroutil a nastoupil do léčebny. (profimedia.cz)

Hvězda prvních dílů Prci, prci, prcičky Seann William Scott (alias Stifler, 34) se nervově zhroutil. A dobrovolně nastoupil do léčebny. Můžou za zhoršené psychické stavy drogy?

Stifler se odmítl bavit s americkým tiskem o jakýchkoliv detailech, které vedly k rozhodnutí nastoupit do léčebného centra.

Oficiálně se tedy ví jen to, že se zhroutil, a dobrovolně pak nastoupil do léčebny, kde se chce navždy zbavit zdravotních a osobních problémů. Bez nátlaku jiných osob.

Zhroutil se Stifler kvůli drogám?

Ačkoliv neprozradil, jakou konkrétní formu léčby v následujících měsících podstoupí, jeho psychický stav je spojován s alkoholem a drogami! Právě ty zřejmě dopomohly k zhroucení.

Není tajemstvím, že Stifler si rád užíval divoké večírky nejen v Prcičkách, ale i v reálném životě. A většinou na takovém mejdanu nechyběl ani alkohol nebo tvrdší drogy. Jinak ale byl, co se soukromého života týče, velký tajnůstkář.

I proto nyní přes mluvčího vzkázal jen, že děkuje a cení si podpory fanoušků v nejtěžší době jeho života. A ať se nezlobí, že neřekne o svém stavu víc.

Kromě Prciček se Seann William Scott proslavil také ve filmech Hele vole, kde mám káru?, Road Trip, Evoluce nebo Vítejte v džungli.



Přečtěte si
opportunity
18. 3. 2011 • 11:58

To JE Stifler.

mirunkas
18. 3. 2011 • 08:28

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.