Ztrhaná Pergnerová vzpomínala: Táta byl krutý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ztrhaná Pergnerová vzpomínala: Táta byl krutý!

Léta na drogách se na moderátorce podepsala.
Léta na drogách se na moderátorce podepsala. (TV Prima)

Moderátorka Tereza Pergnerová (36) se po delší odmlce opět vrátila na televizní obrazovky. Včera v pořadu Top Star na Primě promluvila o svém vztahu s otcem Eduardem (†59), který jí prý svými přehnanými nároky udělal ze života peklo.

„Až teď jsem to pochopila, on to prostě risknul: »Buď na to ta holka má, nebo nemá«. V ničem mě nešetřil. Jeho motto bylo »Nejsi hezká, musíš být chytrá«,“ zavzpomínala matka Samuela (10) a Nathálky (3), která šokovala svým ztrhaným zjevem.

„Jsem přesvědčená o tom, že je to jeden z nejpoctivějších kumštýřů, kteří tady byli a jsou. Ale jako táta byl krutý a přísný. Jednou ale přišel, otevřel dveře a řekl: »Jo, abych nezapomněl, mám tě rád«. Nebyl zlý člověk, nechtěl, aby ze mě byla kráva, která se domnívá, že má fantastický nášlap, lup a teď budu hvězda,“ nechala se slyšet Pergnerová, která se brzy objeví v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde si zahraje feťačku s kriminální minulostí.

Právě drogy jsou jedním z hlavních důvodů, proč se Pergnerová v 90. letech odmlčela, i když měla skvěle rozjetou kariéru. „Ty drogy stejně musely přijít. To není věc táty. To je moje věc, kterou jsem si sama způsobila a nikoho z toho nemůžu vinit,“ říká sebekriticky Tereza, které se léta s pervitinem a heroinem vrátila jako bumerang v podobě zničené pleti v obličeji a dalších zdravotních komplikací. „Myslím, že byl šťastný, když mě vezl do léčebny,“ zavzpomínala Pergnerová na světlé okamžiky s otcem, který v roce 2000 podlehl rakovině plic. „Po dohodě s primářkou jsme mu o tom neřekli. Nechtěli jsme, aby se trápil,“ nechala se slyšet vdova Jana Pergnerová.

Ta spartánskou výchovu svého manžela také trochu brání: „A že byl na Terezu přísný? A že občas vybuchnul? To se stane každému z nás, na tom není nic divného...“



Přečtěte si
teufel
14. 4. 2011 • 12:42

Na 36 let vypada desive. ...a to je namalovana.

winterfreshka
20. 3. 2011 • 11:41

Nenapomádovanou Chýlkovou,ta vypadala taky jako zombie...a další bez nánosu líčidel... .

alenkaa
19. 3. 2011 • 08:10

o ní píší, že vypadá ztrhaně po drogách. Zkuste pár modelkám nedat make-up a budou také tak vypadat. Znám pár holek, které ne.že.rou, jen aby vypadaly vychrtle a Terezka je daleko hezčí než ony.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.