Soutěžící Gábina lhala - Chce Farmáře, má ale přítele | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Soutěžící Gábina lhala - Chce Farmáře, má ale přítele

Gábina se svým přítelem Alešem...
Gábina se svým přítelem Alešem... (TV Prima)

V »primácké« reality show Farmář hledá ženu (vysílá se každé pondělí) soutěží lhářka.

Podle zdrojů deníku Aha! má totiž účastnice Gabriela, která bojuje o srdce osamělého farmáře Petra Bušáka, už rok a půl přítele Aleše.

„Ona ho v pořadu několikrát zapřela. Ve vztahu jsou stále, ale kvůli té show se to mezi nimi hroutí,“ prozradil nám blízký kamarád páru. Tomu vadí hlavně chování Gábiny, která se do show přihlásila, když Aleš procházel těžkým životním obdobím.

„Zrovna bojoval v nemocnici o život. Zjistili mu plicní embolii a částečně poškozené srdce. Teď už se uzdravuje, ale situace spojená s tou reality show mu na zdraví nepřidá,“ dodal kamarád.

A co na to vedení Primy? „Tohle nebudeme soudit. Je to soukromá záležitost všech soutěžících. To spíš by si měla dotyčná sama sáhnout do svědomí. Ale my z toho žádné důsledky vyvozovat nebudeme, v pravidlech není uvedeno, že by museli být nezadaní,“ řekla deníku Aha! tisková mluvčí TV Prima Jana Mrákotová.

Gábina v posledním dílu reality show přicestovala na pět dní za farmářem Petrem, který obdělává půdu a má hodně dobytka. Spolu s Gábinou ale o Petrovo srdce bojuje také Jana. Kterou z dam si vybere, ukážou další týdny...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.