Sexem posedlý Ringo Čech: Další skandální obraz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexem posedlý Ringo Čech: Další skandální obraz!

František Ringo Čech rád šokuje. Povedlo se mu to i na předávání sošek zlatých chrtů.
František Ringo Čech rád šokuje. Povedlo se mu to i na předávání sošek zlatých chrtů. (Aha! – Daniel Černovský)

Muž mnoha profesí František Ringo Čech (67) opět dostál své pověsti provokatéra, jehož svérázné  malířské počiny vždycky vzbudí velký rozruch.

Tentokrát se o něj zasloužil na slavnostním předávání cen Zlatý chrt, kde představil obraz White Elbony je rychlejší než Enzo Ferrari a Václav Klaus.

„Na mých obrazech nikdy nechybí sex, který je v tomto případě vyjádřen chtivými fenkami, které se dožadují spermatu zlatého chrta Whita,“ překvapil Ringo, který pro Českou greyhound dostihovou federaci maluje obrazy už několik let.

Kromě něj se předávání cen zúčastnili i Heidi Janků (48), Jan Přeučil (74) nebo Chantal Poullain (54).



Přečtěte si
illis
15. 3. 2011 • 17:50

od něho bych si nekoupila ani lístek na metro. Co se snaží na sebe pořád upozorňovat, zpocenina jedna . Jeho obrázky a umění, to mne skutečně pobavilo. To, že si to někdo koupí je jeho věc, když vyhodí peníze za takové čmáranice. Daleko bližší jsou mi obrazy Zrzavého, Kupky, Švabinského, Mánesa a dalších našich zahraničních světem uznalých malířů.

kataraman
14. 3. 2011 • 22:04

Maluje obrazy, za které se dávají velké prachy. Chtěl bych mít šestileté dítě, které chodí do pomocné školy a malováním uživí celou rodinu včetně příbuzných. Pak bych dítě z pomocné školy odvolal a zaplatil mu soukromou malířkou akademii.

tunka
14. 3. 2011 • 20:39

Fuj, tento chlap je tak odporný svým zjevem, že odpornějšího, hnusnějšího a přímo "neapetyte" tvora neznám. Navíc ještě hnusného svým slovním projevem!!! Je to fakt - děs, běs. A ještě k tomu je příšerně namyšlený a nemá vůbec na co. Která žena s ním kdy přišla do styku, tak musela být slepá a hluchá!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.