Taháky TV Prima mají malou sledovanost: Dopadne Šéfka jako Čápi s mákem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Taháky TV Prima mají malou sledovanost: Dopadne Šéfka jako Čápi s mákem?

Šéfka
Šéfka (TV Prima)

Prima má rozhodně pro jarní sezonu lepší program než Nova. Přesto s ním ale neboduje tolik, jak čekala.

Kvůli nízké sledovanosti zastaví od příštího týdne vysílání kulinářské show Čápi s mákem. Ani reality show Šéfka nemá zrovna závratná čísla. »Dvojka« našeho televizní trhu ještě láká na pořad Farmář hledá ženu. I jeho sledovanost čekalo vedení televize lepší. Co se tedy s Šéfkou a »Farmářem« bude dít? Zůstanou na svých časech? Dojde k jejich přesunu? A nebo je televize stopne?

Zachrání to Prima Love?

Včera odstartoval vysílání třetí kanál Primy s názvem Love a je určený hlavně ženám. Televize na něj hodně sází. V nabídce jsou např. reprízy populárních seriálů jako Rodinná pouta, Ally McBealová nebo Zoufalé manželky. Prima Love už si naladila řada českých celebrit, např. moderátorka Eva Decastelo (32).

Šéfka

Přečtěte si
zidoniusek
15. 3. 2011 • 09:25

na hovada se chodíme dívat do chléva,takže tak asi.

abraxas
15. 3. 2011 • 08:18

Je to HNUS. Doufám, že kvůli tomu Prima zkrachuje. Myslet si, že do médií patří jen exoti, které diváci (posluchači, čtenáři) musejí buď milovat, nebo nenávidět, je škodlivý blud. Pořad s tou kreaturou je svinstvo (podobně jako všechny tzv. reality show, např. Fear factor, a i když nemám čas, vážně zvažuju dát podnět Radě pro rozhlasové a tv vysílání, aby zjednala pořádek. Jde o násilnou prezentaci magorů a kriminálních živlů, kterou nesmíme tolerovat. UŽ TOHO BYLO DOST!!!

winterfreshka
14. 3. 2011 • 08:54

Zbohatlická cigoňa nemá pořad na Jojce,Markíze či další slovenské televizi,proč furt ti pasačky ovcí se tlačí k nám??!!Ten pořad nemá úroveň,ta baba si tam hraje na spasitelku a nějakého nadčlověka.Sprostá k tomu jako dlaždič a ještě soudí jiné.Přepínám a bliju .

ivoadler
11. 3. 2011 • 10:14

Taky se divím, jak mohla Prima vsadit na tuhle od pohledu ordinérní krávu. To je vidět, jaké o nás mají mínění. Budu muset vymyslet nějaký televizní program a nabídnout ho televizi. Jen se obávám, aby nebyl příliš inteligentní.

hejhej
10. 3. 2011 • 23:05

Mojsejová,Decastelo,Mesarošová,pornoblb - tak to je záruka Primy,jak je vidět.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.