Charlie Sheen: Všechno si pamatuju! Kromě té prostitutky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Charlie Sheen: Všechno si pamatuju! Kromě té prostitutky!

Knihou, která radí jak na alkohol, si Sheen v klidu zatopil.
Knihou, která radí jak na alkohol, si Sheen v klidu zatopil. (Profimedia.cz)

„Zažil jsem spoustu oslav i alkoholu, ale vždy jsem si všechno pamatoval, až na tu prostitutku z hotelu Plaza,“ tvrdí americký herec Charlie Sheen (45, Wall Street) v sobotu zveřejněném rozhovoru.

Kdo čekal pokání, mýlil se. Sheen je na svůj divoký život náležitě pyšný.

A hrdý je i na svou paměť. Ale že by v říjnu tloukl prostitutku Capri Anderson v newyorském hotelu Plaza? „Ne, to jsem měl výpadek. Nepamatuju si vůbec nic,“ říká herec. Ale jinak prý mu paměť slouží. Musí totiž pamatovat i na to, aby sexuálně uspokojil své dvě přítelkyně.

V jeho domě v Los Angeles s ním žije jak pornoherečka Rachel Oberlin, tak bývalá chůva Natalie Kenly (obě 24). Tím si Sheen zadělal na další skandál a bývalá manželka, herečka Denise Richards (39), rozhodla, že nesmí vídat své dcery Sam (6) a Lolu (5). Dvojčata Boba a Maxe (1) ze současného manželství s Brooke Mueller (33) mu po zákroku matky odebrala policie.

Sheen ale nesmutní a chystá svatbu. Dozvěděl se totiž o poloúředním mormonském sňatku, který je možné uzavřít s více ženami najednou. A hned se rozhodl, že si vezme Rachel i Natalii. A aby ukázal, že pohrdá autoritami, spálil v krbu několik stran z manuálu Anonymních alkoholiků, kteří jsou podle něj leda tak k smíchu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.