Těhotná Agáta Hanychová: Svatba! Žilkové natruc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Těhotná Agáta Hanychová: Svatba! Žilkové natruc!

Agáta a její partner se teprve poznávají...
Agáta a její partner se teprve poznávají... (Aha! – Martin Hykl,)

Agáta Hanychová (25) včera připravila radostnou zprávu pro všechny své blízké, když jim sdělila, že čeká kluka.

O to víc šokující byla pro její matku Veroniku Žilkovou informace, že by se Agáta chtěla ještě před porodem vdát za otce zatím nenarozeného dítěte Mirka Dopitu (28). „To teda ne! Kdyby svatba byla, tak já na ni nepřijdu,“ zařekla se Žilková.

Herečka totiž už na začátku vztahu Agátě zatrhla vdavky. „Zakázala jsem jí, když se chtěla okamžitě vdávat. Řekla jsem jí, že právě proto, že je svobodomyslná, by si měli dát čas naučit se spolu žít. Ani pro toho kluka to není jednoduché,“ tvrdila tehdy Žilková a názor nezměnila.

„Na Agátu jsem apelovala v tom smyslu, že nevěsta má být krásná, a ona by s bříškem vypadala jako dělová koule,“ zopakovala nám včera jasně a důrazně Veronika Žilková, která nadále odmítá svatbu své dcery.

Ta ale zřejmě matčiny zákazy nebere příliš vážně, respektive její partner, který už plánuje velkolepé zásnuby. „Vypadá to, že svatba bude ještě před porodem,“ řekl deníku Aha! Agátin přítel a otec dítěte Mirek Dopita, který dokonce plánuje i velkolepé zásnuby.

„Ještě jsem Agátu o ruku nepožádal, ale určitě to bude romantické, nebude to asi nikde v cizině, protože už nemůže létat, ale bude to nevšední situace. Rozhodně to nebude na fotbale,“ přiznal šťastný otec, který si tak trochu přál holku, protože už jednoho syna má.

Jméno syna: Bartoloměj

Modelka Agáta Hanychová (25) včera navštívila svého porodníka, který jí prozradil pohlaví miminka. „Je to kluk,“ svěřila se nám modelka. Po celou dobu prohlídky samozřejmě asistovala máma Veronika Žilková (48), která také vybrala jméno pro malého chlapečka.

„Bude to Bartoloměj. Tohle jméno v podstatě vybrala máma pro své dítě. Takhle jsme říkali břichu, když čekala Kordulu,“ svěřila se deníku Aha! Hanychová, když opouštěla ordinaci.

Teď už jenom vymyslet příjmení. Kdo by si mohl myslet, že se bude jmenovat po tatínkovi Mirkovi Dopitovi, plete se! „Bude to buď Hanych, nebo Žilka,“ rozhodla se Agáta. „Nechci, aby vymřel rod Žilků, je to pocta dědovi,“ vysvětlila modelka, proč její syn nedostane příjmení po svém otci.

„Mirek s tím souhlasí. Dnes si můžete dát jméno i příjmení, jaké chcete, myslím, že s tím nebude problém,“ doufá modelka, která je ve čtvrtém měsíci těhotenství.



Přečtěte si
eremita
5. 3. 2011 • 23:04

 Slečna Hanychová je nebezpečně závislá. Volnomyšlenkářka, rebelka, které na nikom, ničem, konvenci, vůbec nezáleží, neudělá krok ani svobodné vyjádření bez mámy za zády. Není to u tak dlouho dospělé ženy patologické?

illis
5. 3. 2011 • 16:56

pokud se chce vdát, nepotřebuje svolení své matky, je dospělá. myslím si, že Agáta má ve spoustě věcí dnes už jasno, jen by jako nastávající maminka neměla kouřit. A pokud jí matka na svadbu nepřijde, ať nechodí, myslím si, že hosté ji a to její kňákání postrádat nebudou. Kam přijde, tak se snaží na sebe upozorňovat, opravdu hééérečka.

montevideo
5. 3. 2011 • 08:37

Před časem tu byl článek, že čeká holku. Za nějaký čas napíšou, že nečeká nic, že měla větry!

montevideo
5. 3. 2011 • 08:30

Sice drsné, ale výstižné. Naprostý souhlas. Ten vulgární, špulící se kačer by se fakt rozmnožovat neměl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.