Souboj u televizní plotny: Hrubešovou vyštípala Gondíková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Souboj u televizní plotny: Hrubešovou vyštípala Gondíková!

Markéta Hrubešová přišla o místo u televizní plotny...
Markéta Hrubešová přišla o místo u televizní plotny... (Aha! – Karel Kopáč, TV Nova)

Adéla Gondíková (37) ovládla obrazovky televize Nova!

Nejenže se svým bratrem Daliborem Gondíkem (40) uvádí pořad Rady ptáka Loskutáka a opět začala hrát v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, nyní jí produkce Novy nadělila i pořad Tescoma s chutí!

Gondíková tak od televizní plotny vystrnadila Markétu Hrubešovou (38), která diváky učila vařit před ní. „Vařit teď místo mě bude Adélka, já jsem plně pohlcená psaním své kuchařky, která vyjde v květnu,“ řekla Aha! Hrubešová bez známek lítosti.

Nové kulinářské spoty běží už od včerejška každý všední den, takže diváci před Gondíkovou takřka nebudou mít úniku! „Těším se, že se na stará kolena konečně naučím vařit,“ vtipkovala Gondíková, která bude třikrát denně ve čtyřminutových spotech divákům přinášet neobvyklé recepty, ale i zajímavosti o vybavení kuchyně.



Přečtěte si
solochov
2. 3. 2011 • 10:22

NEBRAT !! UŽ JÍ BYLO VŠUDE MOC, NENÍ PŘÍJEMNÁ ANI SYMPATICKÁ, MÁ STÁLE STEJNĚ UJETÝ STYL HUMORU A HRAJE SI NA DIBLÍKA. HRUBEŠOVÁ JE PŘÍJEMNĚJŠÍ A NENÍ TAK PROFLÁKNUTÁ....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.