George Clooney: Moc jsem š**al, do politiky se nehodím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

George Clooney: Moc jsem š**al, do politiky se nehodím

Dvakrát byl korunován za nejví sexy chlapa na světě.
Dvakrát byl korunován za nejví sexy chlapa na světě.

Vystřídal až příliš žen, to mu brání, aby vstoupil do politiky. Tuto myšlenku zavrhl se slovy: „Pravda je, že jsem š**al moc žen a bral moc drog“.

„Nežil jsem ten správný život, který by byl vhodný pro budoucího politika,“

Holywoodská hvězda tak odpověděla na otázku amerického časopisu Newsweek, jestli neuvažuje o politické kariéře. Otázka padla v souvislosti s připravovaným filmem, kde se Clooney (49) dostává do prostředí politiky.

Kdyby ale do toho přeci jen šel, od počátku by odhalil karty. Ke všemu by se přiznal, a pak by se chtěl bavit už jen o věcech, které voliče tíží. „Dělal jsem všechno. Pil jsem vodu z bonga. Teď mluvme o problémech,“ zahájil by prý kampaň. Bong je druh dýmky určené pro kouření marihuany.

Nebyl by prvním hercem v americké politice. Mezi známe politiky pocházející ze šoubyznysu patřil například jíž mrtvý exprezident Ronald Reagan († 93) nebo ještě nedávný guvernér Kalifornie Arnold Schwarzenegger (63). Oba však byli zvoleni za republikány. Clooney má spíše levicové tendence, podporoval demokraty, aktivně vystupoval například pro válce v Iráku. Jako vyslanec OSN se snaží pomoci africkému Sudánu zmítaným občanskými válkami a chudobou.

Autor:  čtk,ex

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.