Šeherezáda - Onur s Keremem v reálném životě: Nenávist! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Šeherezáda - Onur s Keremem v reálném životě: Nenávist!

Telenovela pobláznila celou Evropu.
Telenovela pobláznila celou Evropu. (TV Nova)

Tardu Flordun alias Kerem je v seriálu Tisíc a jedna noc s Halitem Ergencem alias Onurem nejlepší kamarád. V soukromí si ale jdou po krku. Kvůli penězům, cti i ženě!

Turecká pohádka pro dospělé, jak se často seriálu Tisíc a jedna noc přezdívá, skrývá ve svém zákulisí ostré boje a vzájemnou nenávist mezi herci. Zatímco ve svých rolích jsou Tardu Flordun (Kerem) a Halit Ergenc (Onur) nejlepší přátelé, v soukromí jeden druhého nemůže vystát. Proč?

Můžou za to tradiční témata. Peníze a žena. Tardu totiž nemůže přenést přes srdce, že to měl být původně on, kdo ztvární hlavní postavu. Producenti seriálu se ale na poslední chvíli rozhodli, že to bude Halit, kdo se bude snažit o srdce Šeherezády a přirozeně dostane i lepší honorář.

A Halit mu dennodenně připomíná i jeho zpackaný milostný život. Po celé Ankaře, kde Tardu žije, jsou rozmístěné plakáty na romantický film Bitter love, kde je vyfocená po boku Ergence překásná modelka a herečka Songül Ödenová. Ta byla Flordunovou osudovou láskou a dala mu kopačky kvůli jinému muži těsně před tím, než ji požádal o ruku.




Přečtěte si
marais
13. 3. 2011 • 12:41

Nejraději mám ty, co se na seriál nedívají a kritizují.Jste fakt ubozí, kecejte si o tom, co znáte.Ten seriál není žádná limonáda, ale velký příběh a hodně ze života.

krochta
23. 2. 2011 • 07:21

to je ale hovadina všech hovadin. Nova si vykopala hrob. Ale dobře jí tak.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.