Martin M. z Prahy: Zmlátil mě hokejista Bednář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Martin M. z Prahy: Zmlátil mě hokejista Bednář!

Zmlácený si odnesl rányna pravém obočí a nosu.
Zmlácený si odnesl rányna pravém obočí a nosu. (Aha! – Mária Rušinová, Denisa Hamerníková)

To snad ne! Je tu další napadení civilisty rozzuřeným hokejistou!

Jen pár dní poté, co Radek Duda zbušil v Karlových Varech chodce, který se připletl do cesty jeho bavoráku, ujely nervy i Jaroslavu Bednářovi (34)!

Útočník švýcarského Davosu si do Prahy odskočil na pár dní díky reprezentační pauze. Ale místo, aby byl večer u své partnerky, modelky Lucie Hadašové (24) a půlroční dcerky Denisy, vyrazil v pátek do víru noční Prahy.

Na Martina natrefil v baru v Dlouhé ulici. Noc se přehoupla do soboty, už bylo po páté ranní, Bednář údajně namol, když… „Přišel ke mně a asi si mě spletl s barmanem. Říkal, ať mu naleju panáka. Odvětil jsem, že tam nepracuju, načež mi dal takovou ránu, že mi rozbil brýle,“ líčí postižený.

Optika za 14 000 korun byla několikrát  rozlámaná. „Když mi to barmani slepili, ptal jsem se, kdo mi to udělal. Ukázali na chlapíka, říkali, že je to hokejista Bednář. Já se o hokej  nezajímám, viděl jsem ho prvně v životě,“ říká.

Šel si pro vysvětlení a Bednář najednou otočil. Choval se prý kamarádsky, napadeného chytal kolem ramen a zval na panáka. Jenže pak se obrátil a udeřil ho pěstí podruhé. Načež ho po incidentu s jiným hostem ochranka vyvedla ven.

Bednář včera nezvedal telefon. Zřejmě tuší, že přestřelil a zpytuje svědomí…  Tyhle trable nemá poprvé, také se tradovalo, že vztáhl ruku i na svou tehdejší přítelkyni, zpěvačku Helenu Zeťovou. Lidé z jeho okolí o něm tvrdí, že když se napije, bývá agresivní.

Jenomže tentokrát ho sklenička může přijít draho… „Pokud do zítřka (do pondělí – pozn. aut.) ty brýle nebudu mít zaplacené, podám na něj trestní oznámení. Takhle se přece nikdo nemůže chovat,“ je rozhodnutý Martin.

Přečtěte si
topyr
15. 2. 2011 • 14:57

Nechápu, proč by měl být každý, koho nezajímá hokej, buk? Mě třeba hokej ani fotbal absolutně nezajímá, v životě jsem na žádném zápase nebyl a dokonce jsem nikdy ani žádný nesledoval v televizi. Všechna ta jména těch kreténů jako tenhleten Bednář nebo ten Řepka jsou mi známá jen z bulváru. Nevěřil byste, jak mojí manželce závidí kolegyně v práci, když jsou nějaká MS nebo ME a u nás je televizor mrtvý, nebo se díváme na nějaký film na DVD!

andy63
14. 2. 2011 • 19:07

Hošánek nemá na Soho kondomy, tak vyhrožuje! To, že se nezajímá o hokej je napřesdržku!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.