Kdysi populární Ivanka Andrlová: Je na dně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kdysi populární Ivanka Andrlová: Je na dně!

Herečka nevynechá jedinou příležitost ukázat se na společenských akcích, aby se alespoň trochu připomněla.
Herečka nevynechá jedinou příležitost ukázat se na společenských akcích, aby se alespoň trochu připomněla. (Aha! – David Kundrát, Karel Kopáč)

Šla z role do role, teď o ně škemrá!

Bývaly doby, kdy se bez Ivany Andrlové (50) neobešla žádná televizní inscenace, seriál nebo pohádka. Jenže kde že loňské sněhy jsou! Dnes je herečka vděčná za roli v zájezdovém představení, a zatímco řada jejích kolegů vydělává miliony v nejrůznějších seriálech, ona na televizní nabídku marně čeká.

„Točí se toho plno, tak jsem si říkala, že to musí dojít až ke mně. Ale nic nepřišlo! Asi někomu vadím, co já vím...,“ nechala se slyšet Andrlová. „Snažím se tím nezaobírat, ale byla jsem vždycky zvyklá pracovat, nemám ráda nečinnost, tak mě to mrzí,“ krčí smutně rameny herečka, která se populárními seriály Ordinace v růžové zahradě a Vyprávěj mihla, ale pouze v  epizodních rolích.

„Byly opravdu maličké, to ani nestojí za řeč...,“ mávne nad tím sama rukou. Slavná princezna Lenka z muzikálové pohádky Princové jsou na draka tak dokonce před pár roky chtěla herectví pověsit na hřebík! „Začala jsem podnikat, protože jsem měla pocit, že hraním se už neuživím. Pro herce to byla divná doba,“ zavzpomínala. A tak je vlastně ráda, že se její dcera Míša (20), kterou má z manželství s Ivanem Vyskočilem, vydala jinou cestou.

„Hodně se zajímá o zvířata, vystudovala střední chovatelskou školu,“ pochvaluje si Andrlová. Dcera ji také velice často doprovází na nejrůznější společenské akce, kde si herečka alespoň na chvíli může připomenout zašlý lesksvojí dávné slávy.



Autor:  Lukáš Vltavský

Přečtěte si
fizi
25. 7. 2012 • 10:29

Nemýlíte se,dceru hrála opravdu Jana Boušková.Ivana je dobrá herečka a škoda,že není obsazovaná,myslím si,že má stále co nabídnout.Jo a děkuji redakci,že konečně něco udělali s těmi hrůznými vulgarismy.

annak
14. 2. 2011 • 15:37

Je to vynikající herečka, ale dceru paní Švorcové v Ženě za pultem hrála Jana Boušková. Doufám, že se nemýlím.

vechtrzprotivina
14. 2. 2011 • 15:30

Je to vynikajicí herečka. Dodnes se slzami v očích vzpomínám na její herecký koncert v seriálu Žena za pultem, kde bravůrně zahrála dceru paní Švorcové.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.