Victoria Beckham: V mobilu má nahého Davida! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Victoria Beckham: V mobilu má nahého Davida!

Nahý David jako tapeta v telefonu jeho manželky.
Nahý David jako tapeta v telefonu jeho manželky. (Profimedia.cz)

To se jí nepovedlo. Ve chvíli, kdy se prodírala mezi novináři, zazvonil Victorii Beckham (36) mobil a jako obrázek se objevil nahý muž. Manžel David (35).

Ačkoliv v úterý se bývalá Spice Girls a manželka fotbalisty a jednoho nejatraktivnějších mužů na světě snažila ukázat, že dokáže svým šatníkem příjemně překvapit, pozornost upoutala něčím jiným než koženými kožené kalhotami a černým sakem. A to svým pozlaceným iPhonem.

Ne však proto, že by byl telefon tak výjimečný. Když jí zazvonil, objevil se obrázek volajícího. Ten byl úplně nahý. Novináři v jejím nejbližším okolí okamžitě poznali manžela Davida Beckhama.

Beckham: Která manželka má nahého muže v mobilu?

„Myslím, že to je hezké. Vaše manželka vás snad má ve svém mobilu?“ Reagoval o chvíli později na otázku novináře David.

Victoriina »zamilovanost« do manžela je o to pochopitelnější po tom, co koncem minulého týdne hvězdný pár oznámil, že spolu čeká čtvrtého potomka. A zřejmě to bude holčička, zatím mají dva kluky - Brooklyna (11) a Romea (8) a Cruze (5).



Přečtěte si
leaael
10. 2. 2011 • 11:33

V rubrice trapasy si největší trapasy dělají právě sami redaktoři AHA, vždyť ani neumí počítat: "A zřejmě to bude holčička, zatím mají DVA kluky - Brooklyna (11) a Romea (8) a Cruze (5)."

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.