Zpěvačka Aguilera: Pokazila hymnu před miliony lidí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zpěvačka Aguilera: Pokazila hymnu před miliony lidí

Christina se snaží ze sebe dostat maximum. A zapomněla při tom text...
Christina se snaží ze sebe dostat maximum. A zapomněla při tom text... (Profimedia.cz)

Tomu se říká životní trapas. Při zahájení svátku amerického fotbalu Super Bowl, který sledovala téměř stovka milionů diváků, zneuctila národní poklad.

Ne každému zpěvákovi se dostane takové cti, aby mohl zazpívat hymnu před začátkem finále ligy nejoblíbenějšího sportu Američanů, který zabírají kamery všech významných televizních stanic. Čtyřnásobné držitelce cen Grammy Christině Aguilere se to podařilo. Samotné vystoupení jí však místo slávy vypálilo doživotní cejch.

Ve čtvrté sloce hymny měla zazpívat: „Nad pevností bylo vidět, jak statečně vlály“. Místo toho ale z jejích úst zaznělo: „Co tak hrdě jsme sledovali v poslední soumračné záři“. Poplést slova hymny, to Američané neopouštějí.

Američané Christině Aguileře chybu neodpustí

Pošpinila naši hymnu! Není to zpěvačka, jen její karikatura! Zbabrala to! Takové titulky se následující den objevily i v seriozních denících.

„Já jen mohu doufat, že každý ví, jak moc tuto zemi miluji, a že pravá podstata této hymny byla stále zachována,“ omluvila se zhroucená zpěvačka po výkonu za svou chybu.



Přečtěte si
pavucinka
8. 2. 2011 • 14:16

tak je to prostě blondýna..... fakt je,že skutečně sebevědomá a inteligentní žena nemění image, bruneta je bruneta a blondýna je blondýna a nedává siá barevné čočky, zmenšovat nos,nebo nafukovat prsa....taky ví na co má a na co už nemá /jestli trpím trémou, tak hymnu na staduionu odmítnu/ Asi by nebylo od věci, kdyby byli zpěváci při takové příležitosti vždycky dva,nebo tři..... není to poprvé,co někdo selhal při hymně.

gambusino
8. 2. 2011 • 10:41

že si tam všichni stříknou do gaťek ale vůbec nejlepší k am.fotbalu je přelet stíhaček,fakt ,,úžasný národ".

zaviracispendlik
8. 2. 2011 • 09:39

Helča taky zapomíná texty

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.