Rolins a Jandová: Stopli je kvůli SuperStar | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rolins a Jandová: Stopli je kvůli SuperStar

Dara Rolins a Marta Jandová jako porotkyně v SuperStar.
Dara Rolins a Marta Jandová jako porotkyně v SuperStar. ( Aha! Marek Pátek)

Zpěvačky Dara Rolins (38) a Marta Jandová (36), které měly být hlavními hvězdami soutěže X Factor na Primě, si na svůj televizní návrat musejí ještě počkat.

Důvodem je konkurenční Česko Slovenská SuperStar, v jejíž první řadě obě pěnice seděly co porotkyně a která startuje už 20. února na Nově.

„Majitel licence si nepřál, aby šel X Factor proti dalšímu formátu, kterého je vlastníkem, proto jsme jeho nasazení oproti původním plánům museli posunout. S jeho uvedením ale do budoucna rozhodně počítáme, jen ne tak brzy. Diváci o něj rozhodně nepřijdou,“ uvedl šéf Primy Marek Singer.

Vynucená pauza ale rozhodně nemusí být na škodu, naopak. „Po nedávno uvedených talentových show jsou lidé těchto pořadů už přesycení, a sledovanost tak nemusí dosáhnout očekávaných hodnot. Mnohý divák si raději přepne na něco jiného,“ potvrzuje mediální odborník Evžen Skřivánek.

Přečtěte si
valmonts
3. 2. 2011 • 13:00

Protože až skončí Československá Superstar 2,tak bude divák přesycen další talentovou show i kdyby Prima s X Factorem vyjela na podzim.Pokud se tedy tak bojí toho efektu,musely by zřejmě s uvedením počkat pár let a během té doby by se tu žádná jiná talentová show nesměla konat,aby divák přesycen nebyl.To ale určitě nehrozí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.