Rána pro Cibulkovou: NEVĚRA! Etzler s Pavlovčinovou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rána pro Cibulkovou: NEVĚRA! Etzler s Pavlovčinovou

Miroslav Etzler bude mít manželce Vilmě Cibulkové co vysvětlovat...
Miroslav Etzler bude mít manželce Vilmě Cibulkové co vysvětlovat... (Aha! Marek Pátek)

Žhavá líbačka, vzájemné dotyky a dojemné loučení před domem. Ne, to není srdceryvná scéna ze seriálu Cesty domů.

Tohle je realita, kterou spolu po natáčení zažívají Miroslav Etzler (46) a jeho herecká kolegyně Radka Pavlovčinová (21)!

Už v listopadu deník Aha! informoval o jejich tajné schůzce v pizzerii v Hor. Počernicích, jen kousek od domu, kde Etzler s Cibulkovou žije. „Šlo o pracovní schůzku. Pan Etzler mi nabídl spolupráci na divadelním projektu,“ řekla nám tehdy herečka sebejistě.

Jenže od té doby proběhlo dalších několik schůzek, které už v mnohém přerostly pracovní rámec, navíc se při nich zamilovaný pár nechal nachytat fotografy! „Je to moje soukromá věc. Nic neřeknu,“ bránila se Pavlovčinová, které byly otázky na její dostaveníčka s Etzlerem evidentně nepříjemné.

„Trávíme spolu hodně času, pracujeme spolu. Víc k tomu nebudu říkat,“ vykrucovala se mladá herečka, která v tu chvíli jen těžko hledala slova, kterými by noční líbačku se zadaným kolegou nějak vysvětlila. Deník Aha! se snažil kontaktovat i Etzlera a Cibulkovou, avšak nezvedali své telefony.



Přečtěte si
tunka
4. 2. 2011 • 18:35

Vážený pane, nevím kde berete tu drzost psát ve svém blogu takové lživé věci. Nejen o Etzlerovi, ale i o Janžurové!!! Ani jedna věc není pravda a divím se, že vás oba ještě nežalovali, zřejmě na vaše blogy kašlou a nečtou je!!!

ivoadler
4. 2. 2011 • 09:42

Etzler je lidsky poněkud pochybná existence. Jeho chování mě nepřekvapuje - viz můj článe Umělci II 17. 4. 2009 na výše uvedeném blogu.

pahina
4. 2. 2011 • 07:58

Nehledě na informace z bulváru od své známé vím, že byli spolu minulý pátek v hotelu v městě pohádky a další den byli viděni na pocházce v Prachovských skalách, kde do sebe byli zavěšeni a nacvičovali další líbací scénu, ale bohužel pro Vilmu bez kamer, takže si jsem jistá, že tentokrát to kachna není.

iva36
3. 2. 2011 • 23:23

fuj ty zuby ))))))))))))

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.