»Vtipálek« Charlie Sheen: Kýlu jsem dostal při pornu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Vtipálek« Charlie Sheen: Kýlu jsem dostal při pornu!

Fotografie
Fotografie (internal)

Americký herec Charlie Sheen (46, Dva a půl chlapa) hasí další skandál. Ale příliš obratně si při tom zrovna nepočíná.

Po 36hodinovém flámu plném kokainu, vodky a divokého sexu s pěti prostitutkami skončil v nemocnici. „Musel jsem být hospitalizován, protože se mi znovu otevřela kýla. Smál jsem se totiž příliš divoce při pornu,“ snaží se ospravedlnit herec, jehož si v nemocnici vyzvedl jeho otec Martin (70).

A jak to bylo ve skutečnosti? Pornohvězda Kacey Jordan (22), která se společně s čtyřmi ženami zúčastnila 36hodinové »pařby«, prý nemohla uvěřit vlastním očím. „Bylo to fakt divoký, vůbec jsem mu nestačila,“ řekla na konto herce, který by mohl být jejím tátou.

„Všude byla spousta drog. Materiál tak za 600 tisíc korun,“ svěřila se Jordan. Pro někoho to je možná balík peněz, pro Sheena ale pakatel. Vždyť za jeden díl epizody komediálního seriálu Dva a půl chlapa bere 36 milionů korun!

„Přišel pán s aktovkou od Gucciho, prostě profík. Sedl si do kuchyně a vytáhl z ní pět balíčků kokainu (každý po 3,5 gramech),“ upřesnila hvězda filmů pro dospělé, která s hercem, jenž si kokain pěchoval do dýmky, a dalšími kolegyněmi strávila několik hodin divokého sexu.

Jordan z domu odcházela dlouho předtím, než byla k Sheenovi zavolána záchranka. „Musela jsem jít, jinak bych skončila taky v nemocnici, dodala.

802103:gallery:true:true

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.