Zemětřesení na Nově: Dumbrovský dostane padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zemětřesení na Nově: Dumbrovský dostane padáka!

Ochotská bude mít nového parťáka, Dumbrovský už s ní moderovat nebude.
Ochotská bude mít nového parťáka, Dumbrovský už s ní moderovat nebude. (Aha! – Karel Kopáč)

Nova se otřásá v základech, až je to z jejího sídla na Barrandově slyšet po celé Praze. Personální zemětřesení, které rozjíždí nový šéf Jan Anduško...

Se podle informací Aha! stane osudným pro moderátora Televizních novin Pavla Dumbrovského (53). Nova ho v únoru odstaví od kolegyně Michaely Ochotské (26), pro kterou už do páru hledají mladého muže.

„V úterý proběhly v sídle Novy kamerové zkoušky. Účastnila se jich Ochotská a desítky pozvaných kluků, se kterými zkoušela číst zprávy,“ prozradil deníku Aha! jeden z účastníků tajného konkurzu. „Castingy a kamerové zkoušky provádíme standardně v pravidelných cyklech,“ potvrdila nám zaobaleně konání konkurzu mluvčí Novy Michaela Fričová. Informace o odchodu Dumbrovského odmítla komentovat.

„O tom, že byl konkurz na mého případného nástupce, já nevím! Informace o mém odchodu nebudu komentovat,“ uvedl Dumbrovský. A Ochotská? Ta se obrnila mlčením. „Jsem na poradě, obraťte se na tiskovou mluvčí,“ napsala jen formou SMS.

Deník Aha! zjistil, že jedním z účastníků konkurzu byl Tomáš Kraus (34) – moderátor zrušeného pořadu Hvězdný reportér, který vysílala Nova Cinema. „Na konkurzu jsem byl, ale více vám říkat nebudu,“ potvrdil naši informaci a zavěsil. Podle našich zdrojů Nova vybírá nového kolegu pro Ochotskou celkem z pěti lidí.

Přečtěte si
winterfreshka
28. 1. 2011 • 13:29

K e dnu všecko,proč by TV měla být výjimkou??!

ivoadler
27. 1. 2011 • 15:51

Profesionál to je, ale do důchodu to není. Čím dříve vypadne, tím snáz si vybuduje novou existenci. Jó, s tím je třeba počítat.

valenta008
27. 1. 2011 • 10:06

diváky už kvůli klesající úrovni seriálů, které se stále víc stávají trafikou pro herce a teď ještě to tzv."zemětřesení".Naprosto souhlasím s podporou p.Dumbrovského ale názor bonny1 je jen slepá závist a za tím jménem se určitě skrývá zakomplexovaná ženská.

gambusino
27. 1. 2011 • 09:17

Co to je? Televize?To sem blázen.

bonny1
27. 1. 2011 • 07:22

Naše oblíbené zprávy na Nově okamžitě přepínáme v momentě, když se na obrazovce objeví Ochotská. Příšerná, uši trhající řeč a výslovnost spojená s trapným napodobováním pohybů skvělé paní Borhyové nás opravdu znechucuje.Shodli jsme se na tom s každým známým.Souhlasím s Cherilyn: Pan Dumbrovský je profesionál!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.