Šťastný se porve s Kanyzou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Šťastný se porve s Kanyzou!

Jan Šťastný (Dalibor Frynta) zjistí, že má Jan Kanyza (Viktor Hofman) pletky s jeho mladičkou dcerou a vyřídí si to s ním jako pravý muž.
Jan Šťastný (Dalibor Frynta) zjistí, že má Jan Kanyza (Viktor Hofman) pletky s jeho mladičkou dcerou a vyřídí si to s ním jako pravý muž. (TV Nova)

Nejúspěšnější seriál současnosti, Ordinace v růžové zahradě 2, se na obrazovky Novy vrací už za týden.

Od úterý nás čeká série nových dílů se spoustou dramatických chvil! Deník Aha! zjistil nejdramatičtější okamžik z chystaných dějových zvratů.

O pořádný poprask se postará Jan Kanyza (63, Viktor Hofman), na něhož se provalí milostná aférka s mladičkou Annou Stropnickou (21, Anička Fryntová). To rozzuří jejího seriálového otce Jana Šťastného (45), který Kanyzu napadne, a strhne se bitka v předsálí operačního sálu! A poteče krev!

Frynta v podání Šťastného byl nedávno ženatý s mladičkou Sylvou Petrovou (Veronika Nová), která je stejně stará jako jeho dcera Anička (Anna Stropnická), a má s ní syna Dominika. Ale fakt, že se právě jeho dcera spustí s mužem, který by jí mohl dělat dědu, však Fryntu rozpálí doběla! Hofman navíc Aničku odkopne a chce se s ní finančně vypořádat, aby mu nedělala problémy…

„Celý incident se seběhne velice rychle. Dalibor Frynta udeří ředitele nemocnice Hofmana do obličeje a jemu pak poteče krev z  úst,“ potvrdila dramatickou zápletku mluvčí seriálu Eva Měšťáková.



Přečtěte si
oldedek
27. 1. 2011 • 11:19

Je to seriál na trus - večer spisovatel(scénárista)napíše, ráno herci natočí, odpoledne jim za "šichtu" zaplatí a večer nám, kteří se už jinak neumí pobavit, to promítnou ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.