Muž roku Martin Zach: Útok na gay stránkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Muž roku Martin Zach: Útok na gay stránkách!

Martin už přes rok chodí s přítelkyní Nikolou.
Martin už přes rok chodí s přítelkyní Nikolou. (Aha! – Marek Pátek)

EXKLUZIVNĚ Ochrnutý Muž roku 2009 Martin Zach (25) čelí nepříjemné věci. Kdosi ukradl jeho identitu a založil s jeho fotkou profil na seznamce pro homosexuály.

„Ne, v žádném případě nejsem bisexuálně orientovaný a žádný profil na gay stránkách jsem si nezakládal,“ řekl Ahaonline.cz rozčarovaný vítěz soutěže Muž roku 2009 Martin Zach, když jsme ho upozornili na profil s jeho podobiznou na seznamovacích stránkách pro gaye.

V něm dal kdosi k Zachově fotce přezdívku »Padron«, napsal že je bisexuální orientace a nezadaný.

Martin Zach: Jsem stále zamilovaný do Nikoly

Ani jedno z toho se samozřejmě nezakládá na pravdě. Jak nám potvrdil, s přítelkyní Nikolou je stále šťastně zamilovaný a homosexuální známost rozhodně nehledá.

Rozhořčený z celého incidentu je i pořadatel soutěže Muž roku David Novotný. „Nechápu, jak tohle může někdo udělat,“ kroutí hlavou.

A není sám, v diskuzi pod inzerátem je nesouhlasných příspěvků hned několik. „Tak to je hodně trapný, seš fakt chudák - dávat sem kluka na vozíku.. Asi ani nemám slov.. počkej, se ti to vrátí...,“ píše například uživatel pod přezdívkou Matesmartin.

Že by ale Martin Zach podával na neznámého pachatele za falešný profil trestní oznámení, to zatím odmítá. „Co k tomu říct no, jsou to chudáci,“ přechází celou kauzu s nadhledem.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.