Noční můra Bartošové: Našli jsme syna Sepéšiho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Noční můra Bartošové: Našli jsme syna Sepéšiho

Iveta Bartošová za dob své největší slávy po boku milence a zpěváka Petra Sepéšiho.
Iveta Bartošová za dob své největší slávy po boku milence a zpěváka Petra Sepéšiho. (Aha! – Marek Pátek)

Muž, který vynesl do hvězdných výšin zpěvačku Ivetu Bartošovou (43), se jí prý po své smrti ve vzpomínkách zjevoval jen jako tyran a zlý člověk.

Petr Sepéši (†25), její první milenec.

Jenže jeho rodina po letech vystoupila z anonymity a chce s pravdou ven. Snad poprvé se ve světě showbyznysu – na včerejším křtu neautorizované zpovědi Ivety Bartošové – objevil Sepéšiho syn Petr (25), bratr Jan Sepéši (49) a tchyně Ludmila.

Křest knihy »Iveta Bartošová: Neměla jsem se narodit« se neobešel bez celé rodiny Petra Sepéšiho, který »udělal« kariéru tehdy ještě zcela neznámé zpěvačce. Jejich Knoflíky lásky byly hitem osmdesátých let. Dnes už sice Petr Sepéši, první milenec Bartošové, nemohl s pravdou ven, ale zůstal po něm syn. Ten přišel se svým strýčkem Honzou a babičkou Ludmilou do Mazaného králíčka, kde onen údajný hanopis, jak tvrdí Bartošová, pokřtil její bývalý manžel Jiří Pomeje a moderátorka Gábina Partyšová.

„On by v životě ženě neublížil, Iveta přehání a když to tak trochu sleduju, co se kolem ní děje, on jí vlastně ubližuje každý,“ řekl deníku Aha! bratr Jan. „Odjakživa byla Iveta zlá mrcha. I když už Petr nebyl s ní, ubližovala všem. Když má dcera otěhotněla s Petrem, ten vztah s Ivetou byl dávno pryč. Jenže ona to nedokázala pochopit a pořád ubližovala. On ji měl hrozně rád, ale jen jako ségru. Nevěřím, že by ten milý a jemný člověk někoho týral,“ přidala se další z klanu Sepéšových, tchyně Ludmila Chlebnová.

Její dcera přišla do jiného stavu v 17 letech a pět měsíců po smrti Petra Sepéšiho mu porodila syna Petra. A ani on nechyběl na křtu knihy, na níž se sice Iveta spolupodílela, ale nyní od ní dává ruce pryč. „Nic moc si nepamatuju, já jsem ani svého otce nepoznal. S Ivetou jsem nikdy nebyl v kontaktu. Já bych nikdy neřekl špatné slovo proti této ženě, protože ji neznám. Mně osobně nikdy Iveta nic neudělala,“ řekl Petr Sepéši, jenž momentálně podniká v rodinné firmě a chystá otevření vlastní restaurace. Pěvecký talent po tatínkovi sice zdědil, ale nemá tak velké ambice jako měl kdysi jeho otec. „Zpívání mě baví, ale kariéru si na tom určitě budovat nebudu,“ smál se mladý Sepéši.

Iveta Bartošová: Nesouhlasím s tím!

Iveta Bartošová na křest knihy nedorazila. Odmítla ji autorizovat, tak ji nikdo nepozval. Včera odpoledne ale sepsala krátké prohlášení:„Těšila jsem se na to, že budu mít v té plejádě knih, které už o mně vyšly a které si ke mně moji fanoušci chodí podepisovat v domnění, že jsem jejich autorkou, konečně jednu, která bude opravdu moje a za jejímž obsahem si budu stát. Bohužel takovou zatím nemám, a to právě i díky té, která vychází teď. Neautorizovala jsem ji a nesouhlasím s ní. IVETA

Přečtěte si
Lenka Dušková
7. 2. 2023 • 21:11

Nejkrasnejsi Holka v Ceske republice., tak ji nehante

chlebasmaslem
25. 1. 2011 • 09:47

BARTOŠOVÁ JE VYPOČÍTAVÁ MRCHA SAMA IB PROHLÁSILA, ŽE OBLAFLA ŠTAIDL A UDĚLALA SI O NĚJ DÍTĚ! ON S NÍ NIKDY DÍTĚ NECHTĚL, POSLAL JÍ 2X NA POTRAT A POTŘETÍ UŽ MU NEŘEKLA, ŽE NEBERE ANTIBEJY PILULKY A OD TÉ DOBY HO DÍTĚTEM VYDÍRÁ. JE TO ZLÁ, VYPOČÍTAVÁ HYENA, KTERÁ SVALUJE VŠECHNO NA OSTATNÍ, ALE OD VŠECH BERE PLNÝMI HRSTMI, ABY JE PAK VYKOPLA, NEBO POMLUVILA NATOLIK, ŽE ODEJDOU SAMI. POTOM CO NAPSALA UŽ S NÍ PRACUJÍ JEN GAYOVÉ, KTEŘÍ OPĚT, JAKO VŠICHNI PŘED NIMI DOUFAJÍ, ALE MARNĚ, ŽE S NIMI NEVY/EBE

dannaa
25. 1. 2011 • 05:32

Sepéši měl pěkný hlas.Táhl to on,ne Iveta.I.B. se vypracovala díky Śtaidlovi,který jí stále pomáhá a ona o něm píše hrozné věci jako o rodině. Měla si to vyřešit v psychoterapii ,aby pochopila,že je za vše zodpovědná jen ona sama a nemůže vinit celý svět.Neubližila by tolika lidem,hlavně mamince a sestře .To,že spala se štaidlem byla také její volba,nemyslím, že jí držel pistoli u hlavy jako s Třískou.Něco vyvedla a potom vše svedla na druhé. Vždyť si nepřiznává zodpovědnost ani za svého syna.Jednou bude možná psát o ni syn jaká byla máma,přesně,co dělá ona se svou mámou. Báseň "Dědova mísa."Ona se musí sama sobě dívat každý den do očí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.