Jennifer Aniston: V Přátelích jsem se styděla za vlasy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jennifer Aniston: V Přátelích jsem se styděla za vlasy!

Takhle Jennifer vypadá dnes. Snímek je starrý asi tři týdny.
Takhle Jennifer vypadá dnes. Snímek je starrý asi tři týdny. (Profimedia.cz)

Pro nespočet žen se stala vzorem, ona sama však svoji podobu v populárním seriálu nesnášela. A nad fanoušky jen kroutí hlavou.

V polovině 90. let minulého století nebylo nezvyklé, že ženy u kadeřníka s fotkou v ruce požadovaly, aby jejich účes vypadal jako ten, kterým se v seriálu Přátelé proslavila herečka Jennifer Aniston (41). Ta se ale nedávno svěřila, že účes neměla vůbec ráda.

Účes, který inspiroval ženy po celém světě, si vysloužil přezdívku Rachel podle postavy

Rachel Greenové, kterou Aniston v komediálním seriálu Přátelé ztvárnila. Aniston tento účes zdobil v prvních dvou řadách seriálu.

Aniston: Pečuje o mě stejný kadeřník

Sama herečka ale vůbec k fanouškům známého účesu nepatřila. Dnes jedenačtyřicetiletá Američanka se pro únorové vydání časopisu Allure nechala slyšet, že to rozhodně nebyl její oblíbený sestřih.

„Jak to říct? Myslím, že to byl ten nejošklivější účes, který jsem kdy viděla,“ řekla časopisu. „Ráda bych věděla, proč byla ta věc oblíbená,“ krooutí hlavou nad fanynkami.

S nápadem na dnes slavný účes přišel dlouholetý kadeřník Aniston Chris McMillan. O vlasy herečky přes její výhrady k účesu Rachel pečuje dodnes.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.