Tohle tělo sloužilo Paroubkovi – Chcete ho také? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tohle tělo sloužilo Paroubkovi – Chcete ho také?

Baby Nicole - Chcete mě?
Baby Nicole - Chcete mě? (v-girls.co.uk)

Na mítincích ČSSD chodila v tričkem s nápisem Socdem je sexy. Teď na svém sexy těle vydělává. Doma ji s jejími mírami 96-62-94 může mít každý.

Nikola Slaničková (18) se dostala do nabídky stránek www.v-girls.co.uk/baby-nicole.html . Ty nabízejí striptýz například i Veroniky Fasterové, sexy dívky z reality show Vyvolení.

Nikola však nejdříve proslula jako hosteska mítinků s tehdejším šéfem ČSSD Jiřím Paroubkem (58). Posléze třeba jako Miss nahoty NEI Reportu. Má za sebou jména jako jsou: Playboy, Maxim, Penthouse…

Politiku už opustila, malé jí je dokonce i Česko. Ve Francii totiž nafotila erotické snímky pro webové stránky Virtua Girl.

Kromě fotek, které málokterého muže nechají chladným, jeho provozovatelé slibují mimořádné zážitky pro zákazníky, kteří si za poplatek stáhnou scény s Baby Nicole, jak ji nazývají (k přezdívce se ona sama hlásí i ve svém profilu na Facebooku).

Pokud by tedy příznivcům socdem její rozžehnuté srdce scházelo mohou si ji stáhnout na stránkách, kam chodí lidé, které na ní nezajímá její podpora parlamentní levice.

Přečtěte si
ivoadler
20. 1. 2011 • 13:30

Je to zajímavá informace, až na ten černý čtvereček v rozkroku. Opět nás Aha tahá za nohu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.