VIDEO: Audi pomazali výkaly, Marešovi ale nepatří | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO: Audi pomazali výkaly, Marešovi ale nepatří

Auto s klikou namazanou psími výkaly podle autorů videa vlastní Leoš Mareš. Není tomu tak.
Auto s klikou namazanou psími výkaly podle autorů videa vlastní Leoš Mareš. Není tomu tak. (reprofoto Youtube)

Drsné video označené »Leoš Mareš s hovnem na ruce! « je teď největším hitem českého internetu. Je na něm zaznamenáno, jak partička puberťáků pomazala kliku od dveří luxusního vozu Audi R8 za tři miliony korun psími výkaly a jak si jeho majitel od nich následně umaže ruce.

Jenže! Má to háček! Přestože je vůz takřka totožný s tím, jaký vlastní Leoš Mareš, i výška postavy je podobná a účes jakbysmet, někdo zřejmě jen sbírá body na slavné moderátorovo jméno! O Mareše se totiž nejedná.

„To opravdu nejsem já,“ řekl Mareš s tím, že video bylo evidentně pořízené v době, kdy na ulicích ležel sníh, přitom už od loňského léta podle Leoše jezdí s autem výhradně jeho přítelkyně Hanka Svobodová, zatímco Leoš si užívá komfortu nového Cayenne.

„Dělej, dělej, dej tam to hov*o pořádně, dělej, dej ho tam,“ pobízeli se navzájem mladíci, když dveře auta mazali psím lejnem, a natáčeli se u toho na video. Pak rychle odběhli a už jen čekali, až se majitel ke svému sněhobílému audi vrátí.

„Hej, hej, už jde tamhle. Ať na to šáhne, fuj to bude hnus. Už si to odemyká... Fuj, jak to má na tý ruce a ještě si k tomu čichá,“ smála se povedená partička na celé kolo. Když se oběť začala ohlížet okolo po vinících »smradlavé« lapálie, raději se rychle dali na útěk.

Možná i proto se video dočkalo spíše odsouzení než žádaného potlesku. „Je to ubohost,“ napsal jeden z diskutujících.

Takhle se majitel Audi divil, když sáhl na kliku:

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.