Vendula Auš Svobodová: Trapas v opeře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vendula Auš Svobodová: Trapas v opeře!

Vendula Svobodová dorazila na ples v bratislavské opeře s kamarádkou Zuzanou.
Vendula Svobodová dorazila na ples v bratislavské opeře s kamarádkou Zuzanou. (Pro Aha! – Ján Zemiar)

Vendula Auš Svobodová (38) si se společenskými konvencemi hlavu neláme. A je to poznat!

Podle nepsaných pravidel by sice dáma měla na slavnostní událost, kterou slovenský Ples v opeře bezesporu je, dorazit v pánském doprovodu – už kvůli tanci, který je jeho nedílnou součástí.

Vendula ale místo s manželem Patrikem Aušem (32) přišla se svou kamarádkou, navíc ve velmi podobných volánkových róbách!

„Patrik je pracovně v zahraničí, a tak jsem na ples vzala svoji kamarádku Zuzku Poláčkovou, která navíc brzy bude i mojí kolegyní. Bude mi totiž pomáhat s PR,“ objasnila deníku Aha! Svobodová.

„Ples byl jedním slovem úžasný! Celý večer byl opravdu na úrovni, stejně jako pozvaní hosté, mezi nimiž byla celá řada významných lidí. Byla jsem nadšená a moc jsem si to užila,“ pochvalovala si Vendula.

Přečtěte si
logicky
12. 1. 2011 • 08:26

mluví jak dlaždič, letěl jsem s ní stejným letadlem na dovolenou a ona se v krátké frontě na WC podívala zpět na celé osazenstvo letadla a řekla Jakubovi: "To sou debilové, co?" Ukradla a zaregistrovala pro sebe Nadaci, která už dávno běžela. Kdyby jí neumřela Klárka, ani by nevěděla, že ta Nadace existuje. Je to vyc/hcaná vulgární trhovkyně se vším šudy

chlebasmaslem
12. 1. 2011 • 08:17

BYLA HROZNÉ ! RÁDOBY SVĚTOVÉ, ALE PŘÍŠERNĚ PROVINČNÍ A MALOMĚŠŤÁCKÉ, JAK Z POUTI. NADUCANÉ, OPTICKY ROZŠIŘUJÍCÍ BARVY A VOLÁNY, NECITLIVÉ KOMBINACE BAREV. ÚPORNÁ BÝT SVĚTOVÍ, ALE NEPOVEDLO SE, DÁMY VYPADALY JAK SELKY, MĚLY NA SOBĚ CO NEJVÍC DRAHÝCH LÁTEK, ABY BYLO VIDĚT, ŽE NA TO MAJÍ. NEJVKUSNĚJŠÍ BYLA OBLEČENÁ ZDENA STUDÁNKOVÁ

illis
11. 1. 2011 • 19:31

mnohem horší je, že spousta lidí nedodržuje psaná pravidla. Nechte Vendulu na pokoji, pozvaná byla ona a ne Všudybýlkové. Atmosféra tam byla nádherná, viděla jsem vstupy na Jojce, ženy měly nádherné toalety, Vendula měla také moc hezké šaty. A že šla s kamarádkou, na tom nevidím nic špatného. Tanečníci se určitě našli. Nesmíme být tak akurátní. V šoku jsem byla spíše z přehnaně přesladké Mázikové. To bylo děsné, v růžové ostré barvě, která se na šedesátnici vůbec nehodila. Na topkách.sk jsou pěkné fotografie.

kolemjdouci_clobrda
11. 1. 2011 • 17:40

kdo to je???

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.