Obvinění Ivety Bartošové - Krade šaty? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Obvinění Ivety Bartošové - Krade šaty?

Iveta coby zpívající »jitrnička«.
Iveta coby zpívající »jitrnička«. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

Co nechceš mít, půjč Ivetě Bartošové (44)! Osudem zkoušená zpěvačka má na krku další skandál. Měla se provinit tím, že »zapomněla« vrátit drahé šaty.

V nich vystupovala na svém vánočním turné.

A prý nešlo o první případ, kdy měla zpěvačka problémy s navracením zapůjčené parády. Bartošová ale obvinění odmítá s tím, že šaty už návrhářce odevzdala. Jen s měsíčním zpožděním...

Šaty návrhářky Zoryany Stekhnovych, které v minulosti prezentovala i modelka Zuzana Štěpanovská, měla Iveta podle smlouvy zapůjčené na jeden koncert, přičemž vrátit je měla 3. prosince.

„Dosud je ale nevrátila a naše výzvy dál ignoruje... Hodnota šatů je přitom 39 tisíc, tudíž se to dá považovat za krádež,“ rozhořčoval se v dopise zaslaném po Novém roce do redakce deníku Aha! zástupce návrhářky Oleg Stekhnovych.

„Šaty si Iveta půjčovala přes třetí osobu, ta je včera v pořádku vrátila. Iveta navíc šatům udělala velkou reklamu nejen na koncertech, ale i na Sportovci roku na Slovensku,“ brání se manažerka Bartošové Andrea Ježková. Pokud ale šaty vrátila včera, tedy 3. ledna, bylo to měsíc po termínu!

Není to poprvé, co Bartošová čelila nařčení z toho, že půjčené oblečení vrací pozdě a špatně s ním zachází. Již v minulosti si popová »princezna« zapůjčila večerní róbu v jednom luxusním butiku u Staroměstského náměstí. Měla ji vrátit druhý den po vystoupení, ale trvalo celé dva měsíce, než se majitelé obchodu domohli navrácení zboží. A to ještě poškozeného – na břiše byla tajemná bílá skvrna...

„S Ivetou nechceme nadále spolupracovat. Už jsme si  mysleli, že šaty nikdy neuvidíme. Nakonec se nám podařilo se na vrácení domluvit, ale dostali jsme je poškozené,“ řekli majitelé butiku, kteří nechtěli být jmenováni.

Vicemiss Štěpanovská - Hele, mně padnou dobře...

Svatební šaty z dílny Zoryany Stekhnovych si Iveta Bartošová (44) evidentně oblíbila, ačkoli po jejím vánočním koncertu bylo jasné, že jsou jí poněkud těsné. V živůtku byla napraná »jako jitrnice«, pořád jí někde přetékal kus sádla.

Aby taky ne, vždyť šaty byly ušity na figuru modelek. Předváděla je např. Česká vicemiss 2005 Zuzana Štěpanovská (27). A jak dokazuje naše fotografie, padly jí podstatně lépe než Ivetě!



Přečtěte si
878778
5. 1. 2011 • 19:15

a zase dokola.Iveta zapomněla vrátit drahé šaty,to je senzace.Redakci "AHA" se hodí každé h... o kolem Ivety.Horší by bylo kdyby si půčovala kalhotky.To u vás nemáte žadné nové "obět.beránky" než Ivetu Bartošovou anebo A.Hanychovou ????

bobina
5. 1. 2011 • 08:54

ať udělá co udělá,vždy se něco najde pro bulvár na čem se popasou! Alespoň je co číst a o čem se bavit i když je na tom pravdy půl a kdo tomu věří ten je .ůl! Hezký den všem !

qwertina
5. 1. 2011 • 00:03

illis
4. 1. 2011 • 20:37

prošvihla termín vrácení, to ano, v tom případě má mít firma ve smlouvě uvedené sankce, např. výrazné navýšení ceny zapůjčení. Ale proč hned ji označovat za zlodějku, někdo prostě nepřemýšlí.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.