Záletný Filip Renč ostrouhal! Zbyla mu jen nechtěná dcera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Záletný Filip Renč ostrouhal! Zbyla mu jen nechtěná dcera!

Filip Renč s dcerou Natálkou a její maminkou Zdeňkou nejdřív poobědvalia pak vyrazili na toulky vánoční Prahou.
Filip Renč s dcerou Natálkou a její maminkou Zdeňkou nejdřív poobědvalia pak vyrazili na toulky vánoční Prahou. (Aha! – Martin Hykl)

Záletný režisér Filip Renč (45) si letos prožil několik bouřlivých románků, ty nejzásadnější s moderátorkou televize Nova Kristinou Kloubkovou (34) a mladičkou zpěvačkou Šárkou Vaňkovou (23). Žádná ženská mu ale nevydržela. Nakonec byl Renč rád, že za ním na Vánoce přijela alespoň dcera Natálka (9), kterou dlouho nechtěl a odmítal uznat za vlastní!

S Natálčinou maminkou Zdeňkou, bývalou servírkou ve Špindlerově Mlýně, se po dceřině narození dokonce soudil o otcovství, které odmítal uznat, a usvědčila ho až genetická zkouška. Následoval soud o výši výživného, jež bylo v roce 2002 stanoveno na tři tisíce korun měsíčně.

Dnes, když je Natálce devět let, však už jsou rozjitřené vztahy Renče s Natálčinou maminkou minulostí a na svátky se rodinka dokonce sešla celá. „Seděli spolu asi dvě hodiny na obědě v karlínské restauraci Theatro. Pak se šli projít po Praze a kolem páté hodiny posadil Renč dcerku s maminkou na autobus, kterým odjely domů na sever Čech,“ prozradil deníku Aha! informovaný zdroj.

„Předtím se ale Renč na autobusovém nádraží na Florenci pohádal s ostatními cestujícími, protože holky neměly místenku a nikdo je nechtěl pustit sednout. Byl dost naštvaný, až se nakonec nějaký hodný pán uvolil,“ dodává náš zdroj.

Když není sváteční pokoj lidem dobré vůle dobrovolně, umí si ho režisér prostě vykřičet. A pak že není dobrý otec...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.