Nepovedená plastika Davida Hasselhoffa: Čárymáryfuk a... 30 let je pryč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nepovedená plastika Davida Hasselhoffa: Čárymáryfuk a... 30 let je pryč!

Retušování herce trvalo několik hodin.
Retušování herce trvalo několik hodin. (Isifa.com, ara)

Na propagačním plakátu k nové divadelní hře o Petru Panovi, v níž David Hasselhoff (58) ztvárňuje kapitána Hooka, vypadá herec neuvěřitelně mladě. Skutečně až příliš neuvěřitelně. Dětský divák, který herce nezná, proto může při pohledu na jeho skutečnou tvář dostat lehčí psychický otřes.

Čárymáryfuk, a třicet let je pryč! Tak takový zázrak lze zažít žel jen v pohádkách. Však je to také už nějaký ten pátek, kdy herec coby záchranář Mitch hbitými pohyby oživoval krásné tonoucí v seriálu Pobřežní hlídka! Na Hasselhoffově tváři se podepsalo holdování alkoholu, nepříliš dobře provedená plastika, ale i 30 let opalování na kalifornském slunci.

„Pokud se retušovala současná fotka, věřím že to mohlo zabrat klidně i pět hodin práce. Ale vypadá tak mladě, až mám podezření, že vyretušovali jeho starou fotku,“ říká odborník na počítačové retuše Chris Bickmore.

Srovnání s realitou je kruté.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.