Nová partnerka Mareše Tina u Banášové: Užila si narážek na exotický vzhled! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nová partnerka Mareše Tina u Banášové: Užila si narážek na exotický vzhled!

Fotografie
Fotografie (internal)

Čokoládová kráska Tina (26) na sebe pořádně upozornila jako zpěvačka v hitu rapera Rytmuse. Po boku české moderátorské jedničky Leoše Mareše na sebe i svůj vzhled však strhává pozornost nesrovnatelně větší.

Čokoládová kráska Tina (26) na sebe pořádně upozornila jako zpěvačka v hitu rapera Rytmuse. Po boku české moderátorské jedničky Leoše Mareše (34) na sebe i svůj vzhled však strhává pozornost nesrovnatelně větší.

Šestadvacetiletá zpěvačka, která nejen skvěle vypadá, ale i dobře zpívá, se usadila do horkého křesla v talkshow Adely Banášové. A prožila si tam nelehké chvilky. Všechny totiž zajímal původ jejího exotického vzhledu. „No jsem částečně Maďarka,“ řekla po menším váhání zpěvačka. „Ale kořeny mám i v Africe,“ dodala poté, co Banášová odmítla uvěřit, že snědou pleť a hustou hřívu vlasů má po nějakém z maďarských předků.

Po kom přesně ale africké geny zdědila, to sama nemá nejmenší tušení. „Detaily nevím a ani moje máma je neví, nikdo neví,“ krčila rameny. „Myslím, že nikdo není spokojený s tím jak vypadá,“ naznačila dokonce, že pro ni život s tmavou pletí není nijak jednoduché. A to, že ji lidé občas soudí na první pohled, potvrdil i moderátor Sajfa.

„Když přišla Tina do rádia, kde pracuji, nechtěl jsem ji pustit dovnitř. Bál jsem se, že mi ukradne mobil,“ vtipkoval. Krásná zpěvačka však vzala drsnou průpovídku s humorem. „Znám Sajfu už dlouho, je to chodící sarkasmus, mě ničím překvapit nemůže. Dějí se v životě horší věci,“ mávla nad celu věcí Tina rukou.

ČTĚTE TAKÉ

Česko Slovenská SuperStar! První casting v Brně: Klidná porota a... Mareš s novou babou!

Sečteno a podtrženo! V porotě SuperStar budou Osvaldová, Habera a Rytmus a... přeci jen Zeťová

Banášovou nahradí Tina!

Adela Banášová o polibku s Troškou: Měl ve vousech jídlo

Adela Banášová v soutěžích končí: Jsem vyčerpaná!

(iec, Topky.sk)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.