Matka s osmerčaty na vánoční pohlednici - Hrozí jim exekuce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Matka s osmerčaty na vánoční pohlednici - Hrozí jim exekuce!

 (Profimedia.cz)

Na první pohled vypadají jako šťastná rodinka. Američanka Nadya Sulemanová (35), kterou před dvěma lety proslavil porod osmerčat, pózuje s deseti ratolestmi (celkem má dětí čtrnáct) na vánoční pohlednici. Úsměv na její tváři ale zakrývá nervozitu a obavy o střechu nad hlavou.

Matce na plný úvazek bylo nařízeno splatit hypotéku ve výši 8,5 milionu Kč na dům v kalifornském městě La Habra. Pokud částku neuhradí do konce roku, hrozí jí zabavení majetku a vystěhování. Nezaměstnaná Sulemanová se zoufale snaží splatit dluh, mimo jiné i prodejem této pohlednice.

Sulemanová, která se stala teprve druhou matkou osmerčat v historii Spojených států, už před pár týdny rozprodala část svého majetku a nyní se snaží vydělat si peníze také filmováním reality show o hektickém životě matky čtrnácti dětí.

Její gynekologmožná přijde o práci

Na gynekologa Sulemanové Michaela Kamravu byla podána žaloba. Podle žalobce si počínal jako kovboj, když při umělém oplodnění Sulemanové implantoval 12 vajíček. Lékaři nyní hrozí, že přijde o licenci.

15.12.2010 12:00

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.