Ivetě Bartošové se rozpadá její tým! Vyhodila tanečníka! Kvůli sexu... A manažer prý skončil v blázinci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ivetě Bartošové se rozpadá její tým! Vyhodila tanečníka! Kvůli sexu... A manažer prý skončil v blázinci!

Tanečník Teo byl i u nepodařeného zářijového vystoupení Ivety Bartošové na párty TV Óčko..
Tanečník Teo byl i u nepodařeného zářijového vystoupení Ivety Bartošové na párty TV Óčko.. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Tým zpěvačky Ivety Bartošové (44) je o dalšího člena užší! Poté, co zkolaboval a zmizel její letitý spolupracovník Martin Wolf (34), vyhodila Iveta i svého tanečníka Tea, který jí ještě nedávno kryl záda při divokých tanečních kreacích! Proč Teo vyletěl? Měl sex s Wolfem, a ten je po svém zmizení u zpěvačky v nemilosti!

To, že Teo už své služby tanečníka a choreografa Ivetě nenabízí, potvrdila spolupracovnice Bartošové Andrea Ježková. „Musel z kola ven, nešlo to jinak. Nechodil na zkoušky, odbýval přípravu, ale svoji roli bezesporu sehrál i fakt, že má pletky s Wolfem.

Po jeho kolapsu totiž Ivetě nastaly hodně perné chvilky. Musela dokonce zrušit několik koncertů, protože podmínky, které coby manažer vyjednal, byly dost nevýhodné,“ potvrdila Ježková s tím, že Iveta kvůli Wolfovi přišla o pořádný balík peněz.

„Celá záležitost s Wolfem je pro Ivetu dost citlivé téma. A nejen kvůli penězům a ušlému zisku. Vždyť pro ni pracoval několik let, rozhodně se s ním nechtěla rozloučit ve zlém,“ dodává Ježková. Podle informací deníku Aha! se Wolf uchýlil do ústraní jedné z psychiatrických léčeben, kde si dává do pořádku nervy.

Zlé jazyky také tvrdí, že se zde skrývá před vlnou dluhů, které coby Ivetin manažer nasekal. Sama Bartošová se rozhodla problémům čelit. „Přišlo to v nejméně vhodnou chvíli. Najít narychlo dalšího tanečníka a naučit ho choreografii nebylo jednoduché, ale zvládli jsme to,“ věří Iveta.

Bývalý manažer Wolf.

Tanečník Teo byl i u nepodařeného zářijového vystoupení Ivety Bartošové na párty TV Óčko...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.