Kočí praskla guma, Bárta ztratil funkci... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kočí praskla guma, Bárta ztratil funkci...

Kristýna Kočí co chvíli šátrala pod sukní.
Kristýna Kočí co chvíli šátrala pod sukní. (Aha! – Petr Novotný, ara)

Ajajaj! Zdá se, že trable se nevyhýbají ani mocným. Těžké dny nyní prožívají některé osobnosti vládních Věcí veřejných (VV). V pátek trpěla poslankyně Kristýna Kočí, včera ministr dopravy Vít Bárta.

Kristýnu Kočí v pátek ve Sněmovně zřejmě neposlouchala sukýnka. Co chvíli ji musela povytáhnout a cosi pod ní rovnala. Nebo že by jí po odhlasování snížení platu z úleku praskla guma u kalhotek?

Na ministra Bártu zase dolehla rána včera, když v Praze za zavřenými dveřmi začala dvoudenní ideová konference VV. „Nemáme za sebou kmotry, nepodíleli se na cinknutých zakázkách,“ řekl delegátům v úvodu stranický předseda a ministr vnitra Radek John.

Hned poté Vít Bárta rezignoval na funkci stranického volebního manažera. „Rezignuji na pozici volebního manažera, nutně potřebujeme nového volebního manažera,“ uvedl Bárta, který podle některých spekulací stranu fakticky řídí.

Kristýna Kočí

Vít Bárta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.