Vyléčený herec Roman Štolpa: Naletěl podvodníkovi?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vyléčený herec Roman Štolpa: Naletěl podvodníkovi?!

Štolpa hraje fotbal rád. Kopne si i dnes?
Štolpa hraje fotbal rád. Kopne si i dnes? (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Kdo by nepamatoval podvodníka Lukáše Kohouta (27), který jako falešný asistent exministra zahraničí Jana Kavana (64) létal za státní peníze po světě. Po roce ve vězení se Lukáš hlásí znovu o slovo. Několik známých osobností, například herce Romana Štolpu (46), pozval na sever Čech, aby se tam dnes zúčastnili dobročinného fotbalového klání. Štolpa ale vůbec neví, s kým se zapletl.

„Jsme do Varnsdorfu pozváni se Sandrou Pogodovou, ale já vůbec nevím, že to pořádá ten falešný asistent,“ řekl Nedělnímu Aha! Štolpa, který doufá, že akce, jejíž výtěžek má putovat dětskému domovu v Lipové u Šluknova, proběhne.

„Tváří se to, že by mohlo, uvidíme,“ dodal Roman, který se nedávno vyléčil ze závislosti na alkoholu. Štolpa a Pogodová by se ale měli mít na pozoru! Kohout je totiž pěkné kvítko – v minulosti napálil kdekoho. V týdnu ho ve Varnsdorfu zadržela městská policie, jak vylepuje propagační letáky na akci.

Radnice dokonce dobročinný fotbal odmítla propagovat, napsala o něm jen malý článek s tím, že pro více informací se má volat na příslušná čísla.

„Tvrdí nám, že výtěžek půjde na konto našeho domova, tak uvidíme,“ řekl nám šéf dětského domova v Lipové Leoš Moravec (v domově pobývá také imitátor M. Jacksona ze soutěže Česko Slovensko má talent Fanda Šimčík).

Sandra Pogodová.

Podvodník Kohout dělá charitu. Myslí to už konečně vážně?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.