Jiřina Bohdalová: Vypekla Nárožného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jiřina Bohdalová: Vypekla Nárožného!

Petr Nárožný se ve svém pořadu Jiřiny Bohdalové nedočká.
Petr Nárožný se ve svém pořadu Jiřiny Bohdalové nedočká. (Aha! – Marek Pátek)

Petr Nárožný (72) odtajnil nový cyklus Komici na jedničku, který vtrhne na obrazovky České televize hned na začátku nadcházejícího roku!

Známý herec v něm v devíti dílech představí ty největší hvězdy televizní zábavy a humoru vůbec! V jednotlivých dílech uvidíme Jiřinu Jiráskovou (79), Felixe Holzmanna, Vlastu Buriana a další. Nabídku na účinkování v jednom z dílů dostala i Jiřina Bohdalová (79), ta ji ale i přes přemlouvání dramaturgie i Nárožného odmítla. Proč?

„Vysvětlila nám, že příští rok oslaví své jubileum, osmdesátiny, a bude ji v televizi vidět až moc. Nerada by prý koukala z obrazovky každý den,“ dodává dramaturgyně pořadu Komici na jedničku. A který z komiků je nejbližší právě průvodci pořadem Petru Nárožnému? „Všichni ti, které uvidíte na obrazovkách České televize byli a jsou výborní. Opravdovým komikem byl Felix Holzmann, nejvíc jsem ovšem zažil při natáčení s Ivou Janžurovou.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.