Česká striptérka porodila Mikovi Häkkinenovi v Plzni dceru Ellu - A táta? Dělal neviditelného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Česká striptérka porodila Mikovi Häkkinenovi v Plzni dceru Ellu - A táta? Dělal neviditelného!

Fin Mika Häkkinen dorazil do plzeňské Fakultní nemocnice za dcerou, z fotografů radost neměl, tak se kryl igelitkou.
Fin Mika Häkkinen dorazil do plzeňské Fakultní nemocnice za dcerou, z fotografů radost neměl, tak se kryl igelitkou. (ČTK – René Volfík, EPA)

Šampioni formule 1 k nám nejezdí často, natož aby se jim tady rodila dítka! Robustní mercedes »Létajícího Fina« Miky Häkkinena (42), mistra světa 1998 a 99, si ovšem včera razil cestu závějemi k porodnici v Plzni na Lochotíně. Musel přece vidět svou dcerku Ellu, kterou mu s měsíčním předstihem neplánovaně povila jeho česká partnerka Markéta Kromatová (33), bývalá striptérka, kvůli níž se před dvěma roky rozvedl a odešel od rodiny.

Porodní plán Häkkinenovy milenky byl poněkud jiný: rodit prý měla ve francouzském Nice, na stejné klinice, kde před dvěma roky herečka Angelina Jolie udělala z Brada Pitta otce dvojčat. Jenže maličká Ella se na svět zahlásila o víc než měsíc dřív, a tak teď křičí na svět ve Fakultní nemocnici v Plzni!

„Nepřejeme si žádnou publicitu!“ Vzkázala Kromatová deníku Aha! prostřednictvím sestřiček. A podobně nesdílná byla i její matka Marie Remešová. „Dcera není žádná striptérka, což vy dokola píšete!“ štěkla a zabouchla dveře svého obchůdku v západočeských Líšťanech.

Rovněž porodnice o slavném dítku nesmí podávat žádné informace, neví se dokonce ani to, zda Häkkinen nenadálý porod stihl. Když se ale včera v 15.40 před porodnicí vynořil z husté vánice, namířil si to bez zaváhání do 1. patra na oddělení šestinedělí. Určitě tam tedy nešel poprvé, zato si hrál na neviditelného. Schovával hlavu za bílou igelitkou a prskal: „Nefoťte mě! Nechte toho!“ Schody dokonce bral sprintem po dvou!

Zdržel se několik hodin a ani na odchodu nikterak neroztál. „Nebudu říkat nic, rozumíte? Prostě ne!“ mával rukama, nasedl do limuzíny a zmizel do noci.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.