Adela Banášová překvapila: Se SuperStar už úplně končím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Adela Banášová překvapila: Se SuperStar už úplně končím!

Fotografie
Fotografie (internal)

Šok! Moderátorka a porotkyně Talentmanie Adela Banášová (30) překvapila české i slovenské fanoušky. Nechala se totiž slyšet, že se show SuperStar definitivně končí. Ta ji přitom vynesla na vrchol showbyznysu.

„Je to moje rozhodnutí, byla bych ráda, kdyby už nemusela další SuperStar být,“ řekla Banášová pro slovenský deník Plus jeden deň a způsobila tím nejen svým fanouškům obrovský šok. Byla to totiž právě show Slovensko hledá SuperStar, která ji zajistila titul nejpopulárnější slovenské moderátorky a později pak v mezinárodní verzi Česko-Slovenské SuperStar si získala obrovskou oblibu a množství práce i v České republice.

Adela ale tvrdí, že by další řadu česko-slovenské SuperStar nezvládla jak časově, tak fyzicky. „Nemám na to už energii, už toho bylo dost. A hlavně, nedá se dělat pořád to samé,“ vysvětlila moderátorka, proč ji diváci neuvidí ani na pódiu vedle Leoše Mareše, ani mezi porotci, jak se původně očekávalo.

Jak Nova, tak Markíza se tím pádem ocitli ve svízelné situaci. Jediným potvrzeným moderátorem je zatím Leoš Mareš (34), z porotců pak Ewa Farna, a to mají začít první castingy už za dva týdny. Jak to vyřeší, to je zatím ve hvězdách.

Banášová se teď tak bude věnovat jen své noční Adela show, moderování v rádiu a nejspíš i svému příteli Peteru Modrovskému (27).

ČTĚTE TAKÉ

Přítel Banášové: Přišel o řidičák kvůli alkoholu. A už zase řídí! Navíc s letními pneumatikami!

Políbil Troška poprvé ženu? Odnesla to Banášová!

Táta Adély Banášové: V televizi už je dcery příliš!

Ex-ředitel Markízy: Banášovou bych vyhodil hned!

Adela Banášová ve své show - Zfackovala svého hosta

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.