Útok na Pawlowskou: Vydělává na cizích vtipech!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Útok na Pawlowskou: Vydělává na cizích vtipech!?

Cizí, nebo moje? Hlavně že se lidi smějou!
Cizí, nebo moje? Hlavně že se lidi smějou! (Aha! – David Kundrát)

Nedostatek vlastní invence, nebo jenom lenost? Moderátorka a spisovatelka Halina Pawlowská (55) v rámci své talk show Banánové rybičky údajně měla vyprávět cizí vtipy a vydávala je za vlastní. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby to později odmítla přiznat, a ušila si tak z ostudy kabát.

„Mám s touto dámou osobní zkušenost, kdysi v televizi v Banánových rybičkách doslovně citovala z knížky, kterou jsem přeložila, ale vydávala to za »vlastní zážitky«. Poté, co jsem jí napsala, aby se se mnou podělila o »autorský« honorář, toho urychleně nechala,“ postěžovala si Jaroslava Petra Filipová, která knihu Sladká pomsta z anglického originálu přeložila.

Má tohle známá moderátorka, která si na vtipech o rodině a přátelích vystavěla televizní kariéru, vůbec zapotřebí? Opravdu by si »vypůjčila« bonmoty bez dovolení a bez okolků je vydávala za své? Deník Aha! Pawlowskou neúspěšně kontaktoval, nezvedla mobilní telefon a nereagovala ani na SMS.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.