Prostořeká Lucie Bílá: Konec na Nově? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Prostořeká Lucie Bílá: Konec na Nově?

Lucka získala Slavíka, ale Novu pořádně naštvala.
Lucka získala Slavíka, ale Novu pořádně naštvala. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát, Martin Pekárek)

Čerstvá třináctinásobná Slavice a porotkyně »primácké« soutěže Česko Slovensko má talent Lucie Bílá (44) porušila nepsané pravidlo, že v přímém přenosu jedné televize se nikdy nechválí televize druhá. Po převzetí Slavíka totiž opěvovala konkurenční Primu!

„Chtěla bych poděkovat všem, díky kterým mohu hledat talent. To mě vážně baví,“ prohlásila Bílá, která tak Primě udělala i slušnou reklamu na dnešní finále jejích »talentů« a v sále to jen zašumělo.„To snad nemyslí vážně, ta si to asi odskáče!“ kroutili hlavou lidé v sále. Za něco podobného totiž již »zaplatila« Dara Rolins, kterou na postu moderátora Slavíků vyměnil Libor Bouček kvůli Dařině spolupráci na »primácké« soutěži X Factor.

Bílá vše na konci pořadu korunovala tím, že všechny přítomné otevřeně vyzvala ke sledování dnešního finále Česko Slovensko má talent na Primě. Doslova prohlásila: „Děkuji Prachařovi, Krausovi a Slávikovi. Měli jsme krásný podzim a zítra máme finále talentu. Bylo by prima, kdybyste se všichni dívali.“

A co řekla Lucie hned následující den? Bílá: Bylo to nedorozumění…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.