Suchánek se popral! A nebylo to nahrané! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Suchánek se popral! A nebylo to nahrané!

 (TV Markíza)

Michal Suchánek (45) se na Slovensku popral s tamním moderátorem! Stalo se tak v talk show Suchánkovy kolegyně z poroty Talentmanie Adely Banášové! A podle televize Markíza, kde pořad v pondělí poběží, rozhodně nešlo o předem nacvičenou scénku!

Jádrem sporu měla být debata, který z českých srandistů je zábavnější – jestli Suchánek, nebo jeho kolega z dua Mr. GS Richard Genzer (43). Humor na jeho účet se prý Suchánkovi nelíbil, a tak vyprovokoval melu. A doteď si nikdo není jistý jestli to myslel v žertu nebo se ho vtipy na tělo skutečně dotkly.

Napadený moderátor Matěj Sajfa Cifra (30) sám neví. „Mám z toho rozporuplné pocity, byl to pro mě zvláštní zážitek,“ řekl Sajfa serveru topky.sk s tím, že jestli to měla být vtipná scénka, tak on ji nepochopil. Připravené prý nic nebylo, on se s nikým na ničem nedomlouval.

Smysl pro humor, který Suchánek neprojevil na místě, zřejmě dohání komentářem k incidentu. „Chytil mě za zadek. Potom mi chtěl rozepnout zip. To jsem si nechtěl nechat líbit, musel jsem ho odstrčit,“ žertuje. Sajfa evidentně není sám, kdo přestává jeho vtipy chápat...

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.