Laffita napadl Karasovou - Vulgární hádka na veřejnosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Laffita napadl Karasovou - Vulgární hádka na veřejnosti!

Osmany Laffita si nevidí do pusy.
Osmany Laffita si nevidí do pusy. (Aha! – Martin Hykl, Martin Přibyl)

Návrhář Osmany Laffita (45) ví, co se ve světě módy nosí, ale chovat se neumí. Stres a horečné přípravy na přehlídku pořádanou Nadací Terezy Maxové vykonaly své a návrhář si poté zchladil žáhu na dlouholeté spolupracovnici, šéfce modelingové agentury Czechoslovak Models Miladě Karasové (60). A servítky si rozhodně nebral! Sprškou nadávek ji počastoval na veřejnosti a před svědky!

Po nadávkách před pražským Obecním domem, za které by se nemusel stydět ani štamgast ze čtvrté cenové skupiny, Laffita ještě přitvrdil a začal se navážet do dcery Karasové. „Kdo ji tahal z průšvihu, když ji v Itálii zatkli kvůli prostituci a pak ji deportovali?“ běsnil Laffita. „To už jsi asi zapomněla, co?!“ křičel jako smyslů zbavený. Karasová se celou dobu snažila zachovat dekorum, protože si byla vědoma překvapených pohledů okolostojících hostů přehlídky, ale tenhle útok ji rozpálil doběla. „Kde bys beze mě byl? To já ti před dvaceti lety pomohla, abys tu mohl zůstat,“ opáčila, a ještě než odkráčela, přidala poněkud peprnější výraz.

Laffitův partner Guy Gheysens rodící se společenský průšvih asi jen tak nevyžehlí. „Prát špinavé prádlo na ulici? To mi přijde dost nešťastné, k tomu nemělo dojít. Vůbec nevím, co to do Osmanyho vjelo,“ řekl deníku Aha!, zatímco návrhář se k celé věci odmítl vyjádřit.

„Nevím, jestli byl opilý, nebo řešil nějaké svoje duševní průjmy. Každopádně jsem to vůbec nepochopila. Moje dcera je vdaná, je jí 40, žije na Sardinii a pracuje pro českou cestovku. Asi těžko by to mohla dělat, kdyby ji z Itálie vyhostili. A že dělala prostitutku? No, tomu se nejde než smát,“ komentovala hádku Karasová. „Přes dvacet let spolupracujeme, a pak tohle? To se nedělá!“ kroutí hlavou šéfka nejznámější modelingové agentury.

Co si také řekli:
  • Laffita: „Ty krávo! Jsi ku... a tvoje dcera drogarita! Tvoje dcera byla deportovaná od Itálie do Praha za to, že byla drogarita, kráva. To je její kousek!“ (doslovný přepis)
  • Karasová: „Cože? Co to na mě zkoušíš, zas..... Kubánče! Nebýt mě, ani by sis tady neškrtnul...“
Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.