Dara Rolins (37) - Nova ji má v hrsti! A ona o tom neví... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins (37) - Nova ji má v hrsti! A ona o tom neví...

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Dara Rolins (37) se za oceánem vzpamatovává ze série životních ran, které ji za poslední půlrok zasáhly, a zatím netuší, že na ni může dopadnout další! Soutěž X Factor, kterou chystá na jaro televize Prima a v níž se má Dara za milionový honorář objevit jako porotkyně, je totiž ohrožena! Může se tak lehce stát, že o peníze, které Dara potřebuje na oživení ztenčujícího se konta, přijde!

Potíž je v tom, že televize Prima a Joj, které chtějí soutěž společně vysílat, na ni nemají potřebnou licenci. Ta je zatím na konkurenční Markíze, která »peče« s televizí Nova. „Markíza má právo prvního odmítnutí. Formát X Factor jsme jí podruhé nabídli 28. října a od té doby běží měsíční lhůta, kdy se může rozhodnout, zda ho odvysílá ještě jednou. Toto je zanesené i ve smlouvě, kterou ctíme,“ přiznává Andrea Gavačová ze společnosti Freemantle, celosvětového vlastníka X Factoru. A přestože Nova o soutěž nestojí, záleží jen na její libovůli, jestli konkurenci potrápí.

Pokud totiž její spojenkyně Markíza do konce tohoto týdne – tedy 28. listopadu – projeví o X Factor zájem, z velkolepých plánů Primy a Jojky sejde. A pro Daru Rolins a Martu Jandovou, které přetáhly do své stáje, prostě nebudou mít práci. Zpěvačky tudíž mohou přijít o tučný výdělek.

„Jsme překvapené vzniklým stavem, ale dokud se věc neuzavře a neprověří, nebudeme ji komentovat,“ říká manažerka Rolins Eva Skallová. Rolins, která měla velké vydání za právníky, na dva měsíce zrušila práci a odletěla do USA, totiž s penězi z X Faktoru více než počítala…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.