Podivné rozhodnutí soudu - Brit vyhrál 1,6 miliardy: Musí se rozdělit s exmanželkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Podivné rozhodnutí soudu - Brit vyhrál 1,6 miliardy: Musí se rozdělit s exmanželkou!

Radost z výhry nyní vystřídal vztek.
Radost z výhry nyní vystřídal vztek.  (EPA)

Těšil se, že si užije balík peněz. Namísto toho ho čekal soud. Ten rozhodl, že Brit Nigel Page (44), který vyhrál v loterii Euromiliony třetí největší jackpot historie v hodnotě 1,6 miliardy Kč, bude muset část peněz dát své bývalé manželce. Přitom ho už před 10 lety opustila!

Říká se pro dobrotu na žebrotu. A v případě Nigela to platí dvojnásobně! V radostné euforii nabídl šťastný výherce bývalé manželce Wendy v přepočtu 28 milionů korun. Jenže ženě, která se s ním rozvedla kvůli jinému muži a do péče mu svěřila i tehdy tříletou dcerku, to bylo málo. Prostřednictvím soudu si řekla o 224 milionů Kč!

A soud stál překvapivě na její straně! I když se jí nepodařilo vysoudit celou žalovanou částku, bude muset bývalý manžel vyplatit horentní sumu – rovných 56 milionů Kč! V historii britského soudnictví nemá tento případ obdoby. Doposud se nestalo, že by výherce zažalovala o část vyhrané sumy bývalá partnerka a u soudu uspěla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.