Eva Longoria (35), opravdu zoufalá manželka - Rozvod kvůli textovkám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Eva Longoria (35), opravdu zoufalá manželka - Rozvod kvůli textovkám!

Eva Longoria
Eva Longoria (ČTK)

Americká herečka a jedna ze Zoufalých manželek Eva Longoria (35) dala tři roky po svatbě vale basketbalistovi Tonymu Parkerovi (28), když se provalilo, že již pár měsíců flirtuje s manželkou svého bývalého spoluhráče z klubu San Antonio!

Parkera z podvodu usvědčily šťavnaté textovky, které posílal milence. Během měsíce jich odeslal víc než sto! A těch měsíců bylo dvanáct do roka. Nepomohlo přísahání, že s dotyčnou ve skutečnosti nic neměl. Evina důvěra se vytratila stejně jako Eva sama as ní i dohromady sedm let společného života. Longoria si sbalila kufry a ve středu zažádala o rozvod.

Podváděná hvězda už zřejmě tuší jméno milenky. Hořkým zklamáním je, že se zřejmě jedná o rodinnou přítelkyni, manželku hráče Brenta Barryho Erin, která o rozvod zažádala v říjnu. „Zdrtilo mě to, ale jsem silná, takže se jen tak nedám,“ řekla herečka mezi čtyřma očima americkému reportérovi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.