Silikonová Mašlíková: Na novou plastiku si počká | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Silikonová Mašlíková: Na novou plastiku si počká

Fotografie
Fotografie (internal)

Modelka Hana Mašlíková (28), která se nedávno rozhodla pro zmenšení prsou, má smůlu – musí nejméně tři roky počkat! Kvůli dětem! Modelka totiž chce prsa zmenšit o jednu velikost a byla kvůli tomu na konzultaci u plastického chirurga Romana Kufy.

Ten opravoval prsa například Vlaďce Erbové, na triku má i ňadra Martiny Pártlové. „Hanka se mnou probrala možná rizika, jizvení, možné pooperační problémy a také řešila, jak budou ňadra vypadat po dětech, zda bude muset na operaci znovu,“ řekl Kufa.

„Domluvili jsme se, že na operaci půjdu až po porodu respektive po kojení. Chtěla bych dítě do dvou tří let a je nesmysl v tak blízké době absolvovat operaci dvakrát. Není to jen o vyndání implantátů, ale také by se musela dělat modelace. A to by znamenalo další jizvy,“ dodala silikonová kráska. Za sebou má Hanka dvě operace ňader. Po té první, kdy si nechala zvětšit ňadra skoro o tři čísla, nastaly komplikace a musela po roce na reoperaci.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.