Zpěvák Phil Collins (59): Myslí na sebevraždu! Volí mezi kulkou a prášky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Zpěvák Phil Collins (59): Myslí na sebevraždu! Volí mezi kulkou a prášky!

Fotografie
Fotografie (internal)

Pár měsíců před svou šedesátkou se kdysi megaúspěšný zpěvák přiznal k sebevražedným myšlenkám. Po zranění krku nemůže totiž hrát na bicí, má problém podepsat se nebo se i utřít v koupelně.

Collins to prozradil americkému časopisu Rolling Stone. Řekl, že nemůže vyloučit, že si něco udělá. Nejednou už prý sáhl na léky, ale myšlenky na jeho děti ho od toho odradily.

„Střelil bych se do hlavy nebo předávkoval léky. Udělal bych něco, co by mě nebolelo. Nedokážu to však kvůli dětem,“ připustila zároveň, že temné nápady ještě úplně nezažehnal.

K jeho vnitřnímu zhroucení napomohlo zranění krku, kvůli kterému je v některých životních funkcích omezen. Nemůže ani hrát na bicí. „I tak jsem chtěl přestat hrát,“ řekl v rozhovoru Collins. Tomu ale možná věří jen on sám.

Ve skutečnosti jej od vydání nového alba odradila spíše vlna kritika po tom posledním před deseti lety. „Už nemám ani chuť na nové písně,“ přiznal také.

Hit Phila Collinse Another Day in Paradise v jeho nejlepším období

Čtěte také:

Genesis v Praze: Fotili si fanoušky!

Genesis v Praze: Zahrají na parkovišti!

Čech Petr Kellner: 119. největší pracháč světa! Muž, který má 150 miliard

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.