»Opilec« Oldřich Kaiser - Z Vinohrad odešel kvůli Adamovské! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Opilec« Oldřich Kaiser - Z Vinohrad odešel kvůli Adamovské!

Zlata Adamovská se Kaiserově žertu moc nesmála.
Zlata Adamovská se Kaiserově žertu moc nesmála. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Herec Oldřich Kaiser (55) se prostě nepoučí! Kvůli chlastu přišel o flek v Divadle Ungelt stejně jako předtím v Divadle na Vinohradech. Na některé jeho kousky jeho bývalí kolegové vzpomínají dodnes. Například když souboru na zájezdu na Moravu zrušil ubytování!

„Všichni se nestačili divit, když dorazili na místo určení a ubytování bylo zrušené. V jedné ze svých opileckých chvilek totiž Kaiser hotel zrušil, protože mu přišlo ohromně vtipné, že by všichni místo toho byli ubytovaní v tělocvičně,“ směje se moderátor Libor Bouček, který příhodu zná z vyprávění Kaiserovy dcery Karolíny (27). „Bavila ho představa, že třeba Zlata Adamovská bude nocovat někde na žíněnce,“ dodal s tím, že vtipné to přišlo jenom herci.

Trest na sebe nenechal dlouho čekat. Kaiser se ani nenadál a v divadle dostal za svůj »vtípek« vyhazov. Evidentně se ale nepoučil, démonu alkoholu podléhá víc, než si je ochoten přiznat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.