Česká televize vyfoukla Nově TýTý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Česká televize vyfoukla Nově TýTý!

Lucie Bílá a Hana Maciuchová s cenami TýTý.
Lucie Bílá a Hana Maciuchová s cenami TýTý. (Aha! – Hykl, Kundrát)

Televize Nova chtěla zničit přeběhlickou soutěž krásy Česká Miss na Primě tím, že proti ní ten samý den nasadí další ročník populární televizní ankety TýTý, s jejímž vysíláním má mnohaletou zkušenost. Jenže to se jí nepovede!

Do boje dvou komerčních televizí se totiž připletla třetí strana – veřejnoprávní Česká televize. Ta projevila zájem anketu popularity osobností napříč všemi televizními stanicemi také vysílat a... Vyhrála! Včera se rozhodlo, že anketa poběží stejně jako loni na jejím programu!

„Je to tak, právě jsem obdržel informaci, že Česká televize bude TýTý příští rok opět vyrábět... Přímý přenos by se měl uskutečnit 2. dubna od 20 hodin na ČT1,“ potvrdil deníku Aha! mluvčí ČT Ladislav Šticha s tím, že oni anketou konkurenci ohrožovat nebudou – TýTý bude mít své místo na obrazovkách až týden po přímém přenosu České Miss.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.