Jak Dara Rolins vykopla nevěrného Homolu - Rozchod po telefonu! A dívka, která jí ukradla chlapa, na sebe prozradila vše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jak Dara Rolins vykopla nevěrného Homolu - Rozchod po telefonu! A dívka, která jí ukradla chlapa, na sebe prozradila vše!

Dara si myslela, že se na Matěje může spolehnout.Ale mýlila se.
Dara si myslela, že se na Matěje může spolehnout.Ale mýlila se. (Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek, Radio Impuls)

Zlomené srdce Dary Rolins (37), které puklo ve chvíli, kdy zjistila, že její partner a otec dcery Laury (2) Matěj Homola (37) ji už řadu měsíců podvádí, hledá odpověď na základní otázku – proč? Vzhledem k tomu, že jejich rozchod proběhl po telefonu, má ale zatím víc otázek než odpovědí. Z domova Dara navíc včera odcestovala na Slovensko!

Homolova milenka Jana Matulajová, s níž si Matěj minulou středu užíval divoký sex v autě zaparkovaném na poli a nechal se načapat, na sebe zatím prozradila, čím ho uhranula! Hnědooká blondýnka, která pracuje jako marketingová poradkyně rádia Impuls, zapadá přesně do Homolova hledáčku.

„Ráda jezdím do všech světových stran, jen na to nesmím být sama,“ píše ve svém oficiálním profilu na stránkách rádia. Má prý ráda, když se pořád něco děje, rodinu, pohodové lidi, koncerty a polemizování o nesmrtelnosti chrousta. S frontmanem kapely Wohnout ji pojí i hudba.

„Poslouchám českou muziku, třeba i anglicky zpívanou. Hlavně když ji napsal někdo od nás – zřejmě se jedná o nějaký zvláštní druh vlastenectví,“ dodává. Teď Homolovi vlastenecky obětovala i své tělo, přesně podle hesla, které razí – přes překážky k hvězdám!

Na druhou stranu Dara se nikdy netajila tím, že ona a Matěj mnoho společných zájmů nemají. Zatímco ji přirovnávali k porcelánové panence, která se ráda dobře obléká a cestuje, on je typem, který nejraději spí ve stanu nebo pod širákem. „S příchodem Laury člověk řeší mnohem méně věci nepodstatné. Že jsme rozdílní, jsem vnímala spíš jako výhodu,“ ohlíží se dnes Dara.

Přestože si o Homolových nevěrách už měsíce cvrlikali vrabci na střeše, pro Daru přišla jako blesk z čistého nebe. Fotografie, na kterých je Matěj přistižen inflagranti s milenkou na poli, se dostaly do ruky nejdříve Dařině manažerce Evě Skallové, následně Daře.

Ta pak partnerovi zatelefonovala, aby jej konfrontovala. Ten přiznal vinu a následoval rázný rozchod. Od té doby se pár, který ještě nedávno zamilovaně pózoval před fotoaparáty, neviděl. Dara včera odcestovala do Košic na otevření obchodu s diamanty. „Je to pro ni poslední rána. I když se všechno hroutilo, myslela si, že na Matěje se může spolehnout. Teď zjistila, že jí jen lhal,“ dodal zdroj z Dařina okolí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.