Přítel Haškové Okamura: Motá se kolem její soupeřky! Vzkazy a smajlíky Veronice, Dominice nic... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přítel Haškové Okamura: Motá se kolem její soupeřky! Vzkazy a smajlíky Veronice, Dominice nic...

Ruy Okamura fandí největší soupeřce své (ex)přítelkyně Dominiky Haškové.
Ruy Okamura fandí největší soupeřce své (ex)přítelkyně Dominiky Haškové. (ara, Facebook, TV Prima)

Objevily se zprávy, že Dominika Hašková (15) znovu chodí se synem proslulého podnikatele Tomia Okamury Ruyem (16). Moc to tak ale nevypadá. Navíc Ruy veřejně fandí její největší soupeřce - Veronice Stýblové.

Přestože se píše o tom, že se k sobě Ruy Okamura a Dominika Hašková vrátili, nic tomu nenasvědčuje. Ba naopak. Ruy má na svém facebooku napsáno že je nezadaný a na profilové fotce objímá půvabnou Asiatku, která se opravdu Dominice příliš nepodobá.

Ba co víc, veřejně fandí největší soupeřce Dominiky Haškové – šestnáctileté Veronice Stýblové, která postoupila do finále tuto neděli. Ta má s Dominikou společné mimo věku jen to, že se proti jejímu postupu zvedla vlna odporu. Dokonce byla založená na sociální síti skupina na podporu imitátora Michaela Jacksona, nad nímž porota zpěvačku upřednostnila, s názvem Kuba Ressler byl lepší než Veronika Stýblová.

„Bravo, těším se na tvoje vystoupení ve finále,“ napsal Ruy na Veroničinu zeď a připojil i smajlíka. To samé na zdi Dominiky Haškové byste ale hledali marně. Je to snad proto, že si Veronika postěžovala, jak ji spolužáci závidí a Ruye to dojalo? Je to tím, že v medailonku Veronika zpívala Cohenovu píseň Hallelujah, se kterou Dominika postoupila do semifinále? Nebo je snad mezi nimi ještě něco víc?

Veronika náhle zhubla celých pět kilogramů, a v přímém přenosu se nechala dokonce slyšet, že se seznámila s přítelem díky show Česko Slovensko má Talent. Ukázat ho ale odmítla a co se týče jeho identity, byla tajemná jako hrad v Karpatech... Je jím snad Ruy?

Byla to totiž Dominika, kdo fešáka Okamuru ml. opustila s tím, že zůstanou jen přátelé. „Podporuje mě, to je pravda, ale nic mezi námi už není,“ řekla dokonce ve video rozhovoru pro čas.sk.

I Dominika Hašková se dostala do finále.

Ruy však vysmekl poklonu Veronice.

ČTĚTE TAKÉ:

VIDEO Dominika Hašková v semifinále Talentu: Podpořil ji i expřítel, syn Tomia Okamury Ruy!

Dominik Hašek byl výkonem dcery Dominiky nadšen, i když... Ta chvála mě zaskočila!

Dominik Hašek přijel fandit... Vykašlal se na hokej! ...a dcera postoupila!

VIDEO Zpěvačka Hanka Křížková: Dominika Hašková na postup neměla, zpívala falešně. Ve finále měli být Screamers!

VIDEO Porota neodolala! Dominika Hašková postoupila díky otci?!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.