Katie Houmles, pardon, Holmes... 3 miliony měsíčně za oblečení! A Tom Cruise to klidně platí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Katie Houmles, pardon, Holmes... 3 miliony měsíčně za oblečení! A Tom Cruise to klidně platí...

Katie Holmes utrácí za oblečení nehorázné sumy. Vkus si ale koupit nelze.
Katie Holmes utrácí za oblečení nehorázné sumy. Vkus si ale koupit nelze. (ČTK/AP)

Herci Tom Cruise (48) a Katie Holmes (31) už pět let tvoří krásný hvězdný pár. Herecká kariéra ale v poslední době vzkvétá jen Tomovi. Jemu to ale vyhovuje, rád se totiž drží starého modelu rodiny – muž vydělává, žena se stará o domácnost. Katie se ale spíš než o domácnost stará o to, aby chodila oblečená podle nejnovějších trendů – za hadříky pro sebe a rozmazlenou dcerušku Suri (4) utratí měsíčně v přepočtu 3 miliony Kč!

Herci Tom Cruise (48) a Katie Holmes (31) už pět let tvoří krásný hvězdný pár. Herecká kariéra ale v poslední době vzkvétá jen Tomovi. Jemu to ale vyhovuje, rád se totiž drží starého modelu rodiny – muž vydělává, žena se stará o domácnost.

Katie se ale spíš než o domácnost stará o to, aby chodila oblečená podle nejnovějších trendů – za hadříky pro sebe a rozmazlenou dcerušku Suri (4) utratí měsíčně v přepočtu 3 miliony Kč!

Není divu – tučné kapesné, které Katie dostává od bohatého manžela, k tomu přímo vyzývá. Po každé výplatě sáhne do kapsy pro tři miliony a řekne: „Holky, kupte si něco na sebe, ať mi neděláte ostudu!“ Částka je rozdělena jasně – do sebe smí Katie investovat 2,5 milionu, za zbylých 500 tisíc má nakoupit šatičky pro jejich živou panenku Suri.

Jak závratné sumy dostává Katie na výdaje na domácnost, lze jen hádat. Přestože by si za ty peníze Katie mohla zaplatit i módní stylistku či alespoň jednorázovou konzultaci, styl oblékání si určuje sama, a je tak častým terčem módních kritiků. Její styl je podle nich strohý, nudný a nezajímavý. Není divu, že jí přezdívají »houmles«, tedy bezdomovec...

Tom Cruise sahá do kapes pro další miliony...

Suri

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.